Novo letna posla(ni-sti)ca

Dragi moji, predragi bralci in bralke mojih obeh blogov, Ostanite še naprej z mano. Leto nazaj sem se precej trudil okoli in glede mojega drugega humoristično pustolovskega ( erotike je samo za ščepec ) Moja Mala Kazame – Mon Petit Kazame. Posledica poledice blogerske tlake je skoraj letni post glede prej omenjenega.

In kaj bi rad povedal z to mojo novoletno?

Za božjo voljo, zbudite se iz apatije, otopelosti in odsotnosti in daljinec tv zamenjate za miško računalnika. Moj blog lahko spremljate tudi na vseh tabličnih računalnikih. Pripopajte ga na hladilnik in med vrtenjem kuhalnice vrtite in berite še moj blog in bloge ostale. In če nadaljujem z odmevno izjavo nekdanjega Murinega delavca ki mu grozi 1000 Evrov sodnih stroškov. Kako naj to plača če je njegova 4 urna pol letna penzija prej omenjena vsota. Kljub ateističnemu prepričanju lahko rečem le sveta pomagalka. Pa bo kaj pomagalo? Današnje zadnje odmeve vodi preverjeno najboljši tv voditelj Evgen Bergant, zlasti tretja tema o ultra letalcu Matevžu Lenarčiču na bližajoči poti okoli sveta vas utegne izstreliti iz foteljev.

Nimam niti 100 Evrov prihrankov……………………..pa še vedno plačujete položnice na klasičen način? Enkrat pred leti ko sem to omenil pred lokalno pošto sem dobil nazaj kričanje. Slovenci in Slovenke težje menjamo svoje navade kot prihranimo kak Evro.

Molk je zlato. Dokler bo vse v Sloveniji v glavnem funkcioniralo z molčečimi odgovori se ni čuditi uspehom filmskim Mitje Okorna ki ga je prizemljeno glasovalno telo po krivici ne izvolilo za Siolovo osebnost leta.

Jolka Milič in Milan Rakovac – kapo dol, a jaz dam intervju takega formata samo v eni od utrdb Alpskega zidu. Če še ne veste legendarna ravnateljica Kosovelove knjižnice v Sežani odhaja 17 januarja 2012 v prezgodnjo penzijo.

Nace Novak in Peter Verč nova upa Primorskih novic. Čeprav mi kot maratonskemu blogerju, ki se redno vrti tudi na njihovih več kot 100 računalnikih ni jasno zakaj mi v 4 letih kot sem bloger niso namenili niti najskromnejšega komentarja. Kljub več kot 1000 samo na Silolovem blogu.

Nona dveh očetov deklice Sveti družinski v imenu koga in česa?
Ne bo druge kot na referendum kljub moji prepričani neopredeljenosti obkrožiti za da se ta agonija enkrat konča.

In naj se čim prej končajo te kooalicijske, da bomo lahko v miru pogooglali kaj bolj praktičnega, kot recimo:

Kako dobiti punco? Naj namignem, da skoraj nobena noče političnega satirika. Ostanite tudi v novem letu trdno na tleh in bolj kot na Evre prisegajte na Švicarje Ameriške in Avstralske dolarje. In ne ponavljate da se varčevat ne splača. Še kako se splača če se odrečemo nekaterim statusnim simbolom.

Za vas ostajam tudi v novem letu na blogu.

Lordwales

Politični satirik, politični bloger, državljanski novinar, aforist slab pesnik

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !