O dvojkah, trojkah in me, Mayself in Irene

Dragi moji take imamo, ženske dvojke, eno tv trojko ki pregovorno rečeno vročemu Švedskemu temperamentu odhaja iz Slovenskega medijskega show biznisa. Hudiča, pa bi dali gor kakšen pornič, zakonskih omejitev skoraj ni, če to lahko počne cerkveni t 2 zakaj ne bi vsaj kar se spolnosti tiče sproščeni Švedje?

Ob vseh teh kooliciskih jamrarijah in Grk ki vas vedelo gleda v brk bi se nekaj žgečkljivega na trojki prileglo, oglaševalcev pa kar trlo. A realnost je precej podobna nekdanjemu mobilnemu operaterju Vega in njihovim bananam. Eden zadnjih block busterjev ki smo jih večkrat prekinjenega z reklamami lahko gledali je bil legendarni Me, Mayself in Irene z Reene Zelweger.

Naša realnost je vesela, zelo podobna orkestru na potapljajočemu s e Titaniku, ki še vedno igra vesele viže. Kako se naš Evro potaplja, ni potrebno preveč razlagati. Celo naš Tito bolje stoji kot naša nacionalna valuta. Vsi, ki smo še pravi čas poskrbeli za Avstralce, Švicarje in Ameriške smo zdaj bliže finančnemu raju. Vsi, ki boste še naprej prisegali na prihranjene evre pa bliže peklu.

Je pa res, da je kratko press sporočilo o odhodu trojke objavilo samo društvo novinarjev Slovenije. Nobenemu od treh vodilnih portalov se ni ljubilo objaviti novice o tem. Nobeden ne bo žaloval za nekaj 10 odpuščenimi iz trojke, kot ni nihče zardi odpuščenih iz bivše Slovenske redakcije Bbc. Vsi so dobili oziroma bodo bogate odpravnine in če bi bil jaz na njihovem mestu bi skakal od veselja. Kaj je boljšega če ti kane na trr 5 mestna številka evrov? Če s je bilo prej varčno lahko vezava darila z neba lahko prinese letno vsaj minimalno plačo. Pa še vsaj pol leta nezaposlenosti bodo imeli.

Tako da se mi zdi da bi bilo bolje da bi s društvo novinarjev ukvarjalo z katastrofalno slabimi honorarji polno zaposlenih honorarcev. Vsi ki to počnemo kot drugo službo lahko vedno rečemo da so honorarji kot nebeška mana. Če so redni pa sploh.

Reene Zelweger je z 40 posnetimi filmi milijonarka, kljub temu da je kar tri leta mlajša od pisočega. Pa še en lep nasvet za vse ki še vedno kadite: nehajte takoj in boste korak bliže reenejinemu finančnemu bogastvu. Kar se pa Švedinj tiče se ene luštne ne bi branil. Zelwegerca je po mamini strani Norvežanka, pišoči pa posluša Norveški country radio ki oddaja v visoki zvočni ločljivosti.
Kdo je že rekel da je bilo minulo leto raj za Slovenske politične satirike?

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !