Pri ženskah mi zagotovo ne gre

 

V glavi sem imel drugačen naslov današnjega posta, nekaj v zvezi z strahovi pred Janšo, da če on pride na oblast se sodnikom slaba piše. Jasno da take izjave nekdo ki je rojen leta po 2 vojni ne bo nikoli izrekel. Če Janša res pride na oblast se ne bo spremenilo čisto nič. Z mediji in kadriranji se je dovolj opekel. In samo osel gre dvakrat na tenak kadrovski led.

Pat pozicija levice in desnice je dovolj trdno zagotovilo, da spremenilo ne bo čisto nič, razen da je nogometno kazensko Janša : Jankovič 2 : 1 in da trenutno v kar dveh državah Janši in company kaže slabše kot Jankoviču. Oba pa sta nedolžna dokler jim sodišče krivde pravno močno ne dokaže. Predsednik Turk bi raje videl Marka Voljča a ta bo težka.

In če se vrnemo k ženski mojega življenja, ljubimki, muzi in partnerici se bojim da bom lahko v miru končal svoj drugi pustolovsko humoristični rahlo erotični roman Moja Mala Kazame in  v miru dokončal še tretjega. Na tem področju se še dolgo ne bo zgodilo nič. Še tretjič na led ne grem. Na zmenke prav tako ne. Za kiklami ne mislim tekat. Sploh ker me zadnje čase večkrat rukne v hrbtu. Tako kot je čisto v redu. Stvar o kateri zadnje čase čedalje pogosteje razmišljam je vozniški izpit in avto. Nad mano so telemarketarji in spamarji čisto obupali. Niente e posta in niente telemarketarski klici! Če to ni čudovito! Seveda moje novinarske sanje ostajajo še naprej. Da me bo kdo iz novinarskih logov poklical, to so prazne marnje. Da bom letos dobil ponudbo za intervju še manj. Če pa bom pristavil številko: 100 Evrov neto ker če je bruto je veliko manj. Toliko mislim da sem kot politični bloger, politični satirik, državljanki novinar, aforist in slab pesnik vreden. Pa še kosilo! Kdo to plača? Medij ki hoče intervju in ne novinar ali novinarka ki v imenu medija ta intervju dela. Mediju se ta 100 plus kosilo skoraj ne bo poznal, meni pa polepšal mesec.

Vzami ali pusti! Saj tudi mediji skoraj nič en dajo zastonj. Ne vem kje so Primorske novice dobile ceno 79 centov za tablične in navadne računalnike. Visoko se cenijo, pa upam da se niso precenili. Dnevnik ki niti spletnega arhiva nima se visoko postavlja. A realnost je taka da smo pripravljeni plačati medije na papirju, elektronsko pa nikakor ne. Sem se komaj rešil drugega trajnika. Ma nisem mona da ga nazaj dobim.

Zato dragi Piano izkoristil moj zastonj dostop potem pa lepo se imejte, ker mojega denarja ne boste videli. Siol in 24 ur imata vse zastonj. Če pa me bo kakšna novinarka povabila na kavo oziroma čaj ne bom imel nič proti. Ne bo pa to zmenek. Teh mi ne omenjat še vsaj nekaj let.

Sem pa zanesljivo oseba, ki lahko z rokava stresem kar nekaj idej. In zelo spominjajo na znanstveno fantastiko. A dobro veste, da so najbolj nore ideje postale milijoni.

10 zavrnjena J. K. Rovling in kar 30 Stephen King to potrjujeta.

Plešasti uredniki ki so zajebali posel stoletja tudi

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Pri ženskah mi zagotovo ne gre”

  1. nadinka pravi:

    Ne rabim ne papirnatih in ne spletnih cajtng, vse kar moram vedet, zvem na siolu in 24ur.
    Zadnje dni sem tudi jaz imela “znanstvenofantastične” ideje.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !