Valentinovo, pa kaj!

 

Če bi živel v Ameriki, bi se okoli Valentina okoli mene kar trlo deklet, ker pa živim v Sloveniji se zame najbolj zanimajo trgovci. Njih najbolj skrbi, da se bom v nakupovalnih čim bolje počutil, in čimveč zapravil. Če k temu dodam sitno podrobnost, da me danes obveščajo da če se hočem udeležiti tradicionalnega pesniškega turnirja je čas samo do jutri.

Udeležil se bom, če zaradi tega ker je polfinale v mojem mestu Gorici, kjer se za razliko od sestrskega mesta izogibam socialnih delov. Večje možnosti imam da mi odgovore Hollywoodski producenti, kot da uspem do polfinala. Že zaradi žirantov kljub anonimnosti največjega in edinega pesniškega turnirja v Sloveniji. Me pa več kot čudi, da založba kljub skoraj nični prodaji pesniških zbirk sploh še obstaja. Pa saj me to ne zanima. Ne da se mi preverjati, če je lastnik tisti Pivec ki je odlonil sanjsko plačano službo v parlamentu. In še najmanj me moti da je Pivec pri plavo rumenih. Naj živi in se razvija demokracija!

Ki ima kot sem zapisal v enem svojih zgodnejših aforizmov:

Ima demokratične odklone! Bo že držalo, važno da mi zdržimo. In ker naj bi ta post bil posvečen bejbam, posebno tistim samskim se pridružujem mnenju brhkih Mariborčank!

Z kom preživeti Valentina! Z Plestenjakom menda, samo ena starejša gospa je mnenja da z Janšo. In če mene vprašate z kom preživeti Valentina, zagotovo z zvezdnico politične satire iz Zda. Ne komedijantke, ta dva poklica se izključujeta. Kot kaže pa ga bom preživel z kar 2 uri dolgim Valentinovim dnem legendarnega režiserja Garrya Marshalla. Že zaradi Julije Roberts ki je v 19 članski zvezdniški zasedbi. Lepo je biti zvezdnik žal v Sloveniji tega na srečo ni. Imamo pa nakupovalne, kjer lahko tešimo svoje komplekse in frustracije in kar je takih zadev.

Zadeva je taka, da dobiti samsko bejbo je problem, dobiti varčno samsko bejbo še večja težava. Vse ki se podajate na trnovo pot ljubezni da vsaj dve tretjini prihrankov vežete za vsaj 5 let. Tega vam ne bo mogla pobrat, pa naj še tako pritiska pin kod ji ne zaupajte nikoli tudi če ne bo hotla več sexsat z vami. Rek suh kot cerkvena miš je znan. A kdo bi na Valentinov dan razmišljal o tem. Tudi o tem, zakaj so cerkvene miši suhe in ne debele. In če samske to berete, princ do vaš ne bo prišel z ljubega neba, nekaj bo drage samske deklice treba naredit za to. Mogoče vesela novica je da v mojo mesto prihaja mestna restavracija in kavarna, kjer bi se lahko organiziralo tudi kakšen dogodek za samske saj to ne bo menza kot je pri Šparovitih, kjer težko poješ kosilo, ne da bi poslušal glasbe najmlajših gostov.

Je pa ta dva tedna orkanske burje dobro pregnal najmlajše iz Hotela Hilton Novo Goriške knjižnice. Celo v čitalnici se je dalo v miru brati. In če ne vem kako hrepenimo po ljubezni, se po vročih začetkih in nebeških obljubah in zasanjanih pogledih kaj hitro zgodi naraščaj, neprespane noči in preutrujenost.

In kaj pravite na to samske?

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !