Ali so erotične sanje dovoljene?

Zagotovo so, nekaj erotike in sexsa zagotovo ne škodi, hudič pa je če je ta sex bolj l in m številk kot xl in xxl. Večkrat pomislim na tiste xxl deklice, čeprav bi glede na moje preštevilne obveznosti zadostovala že kakšna l. l kot ljubezen, M kot mavrica, xl kot standard, in xxl kot nadstandard. Ko se mi zdi, da me nekaj rajca, se ta erotika približuje in oddaljuje kot fatamorgana. Tiste da je sahara skoraj brez volje, in pomankanje erotike privede do brezvoljnosti niso iz trte izvite.

Ne zastonj pravijo, da je težje dobit dobro babo kot dobrega urednika ali urednico, čeprav da ne bo narobe razumljeno z njimi samo formalno. Deklic srečujem kar nekaj, in ko se mi zazdi, da bi dotično malce povprašal glede in okoli njenih načrtov, mi ta načrt kot vedno pade v vodo. Jaz pa žejen čez erotično vodo. Blizu 50 sem že ko so vsi premiki težji, in vsakič ko se približam kakšnemu otroškemu vozičku si rečem da to še ni zame.

Bolj me skrbe povratne informacije, in svoboda, ki mi jo zlasti pogoltni kapital močno omejuje, če pa temu dodamo dogme te družbe, ki jih uspešno trži naša največja rkc potem se lahko zamislimo. Ko to dobro premislimo, smo zagotovo bolj za Švedski model svobodne erotike, kot rkc vzdržnosti. No ja pismeno se z erotiko kaj preveč ne ukvarjam, bi pa lahko kakšne mojih erotičnih lahko ponudil kakšnemu Švedskemu mediju. Pa še vedno ustrajam pri politični satiri. En poslanec je z ponarejeno diplomo, en zunanji minister spet rožice sadi, tožilci pa bodo prvič v zgodovini demokratične Evrope oblekli policijske uniforme. Bogvedi jim bodo še pendrek dali poleg? Spet me je politično zaneslo, ne bom rekel nič o družinskih, kot imejte se radi ne glede v kakšni družinski skupnosti ste. Bolj me zadnje čas rajcajo garsonjere ki jih dobi v provincialnih mestih za manj kot 30000 Evrov. Malce sem še prekratek, pravzaprav kar precej, tako da z tem ljubezenskim gnezdom ne bo nič. In ko se mi zdi, da se ona prikazuje iz tiste puščave in mi ne vem katerič reče: Stari, zberi se, pa kako se pri hudiču boš, ko je pred tabo bolj slečena kot oblečena. Slečene zadeve bolj pašejo kot vsa mehka politika. Sploh če so vse mogoče poze poziranja in treniranja. Kdo si ne bi želel razgibane sexsi trenerke? V glavnem moški, najde pa se tudi kakšna deklica. Pri rkc se ob takih križajo češ da to ni naravno. Pa mi povejte, je bogatenje rkc na račun revežev naravno? In predno zajadramo ljubezni nasproti, bomo kar nekaj nadstropij zastonj prehodili. Je pa res, da če preveč karierno libido pade. Si predstavljate, da z dotično leta potujete po svetu, kjer kar mrgoli domorodcev, ki bi ti jo takoj zamenjali za kamelo? Si predstavljate sex z njo, če tedne niste videli tuša? In vso tisto golazen ki mrgoli in leta na Afriški in Azijski celini?

So že boljše Slovenske Rovte, sploh če ima ona vikend nekje bogu za hrbtom, kaj potem, važno da je nekaj vrta in grmov okrog in lep razgled po Goricah. Tam šele zažive erotični vzdihi. Kaj potem, če je hruh in mleko iz trgovine tete Eme, najbližji šparoviti pa kilometre daleč. Za erotične sanje ne rabimo ne interneta, ne medijev, ne tv, rabimo samo razumevajočo deklico poleg. In če je na računu obeh zeleno lahko mesece preživimo.

Pehamo iz dneva v dan za ljubi kruhek, mailamo kot medijem ker brez objav ni penezov, brez penezov pa ni guštov pri šparovitih. In če se že greste Rovtarski odklop kakšen vsaj 10 kratni daljnogled ne škodi. Da lahko pogledate k sosedom če kaj pohujšljivega zganjajo. Edina težava dopusta v Rovtah je alkohol. Tega pa se raje izognete kot hudič križa. Vinček ne dela klinček naredi ga mlahavega. Tako da z erotičnimi ni prav veliko če je sploh kaj.

Erotične sanje so zagotovo dovoljene, č dotična deklica to dovoli. To pa so zadeve zasebnih dogovorov. Kot so zasebene izpovedi vaše Lady Justine, ki se je pri Totem upokojila, zasebno pa vas še vedno kot mlajša upokojenka še precej pri močeh vznemirja kot blogerka.

Njena prijateljica pa bi rekla:

Ima pa precej robat slog

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Ali so erotične sanje dovoljene?”

  1. Štefan pravi:

    Nekam čudno politično sexualno naravnane so tvoje sanje…
    Zato pa imaš težave.. :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !