Aprilske misli 20 del o prvih zmenkih in ljubeznih

Glede na trenutno sesutost se bojim da jih prav veliko ne bom razdrl, skratka se gre za to da žensk ne vabim na randije. Držim se enostavnega načela: Naj one poiščejo mene! No ja, na kakšno kofe sem zagovoto pripravljen povabiti, skratka vse se da zmenit na 4 oči

Po drugi strani sem pa tako zaseden, da pravzaprav kaj dosti ne vem kaj se dogaja okoli mene. Prav tako glede osvajanja žensk ne prisegam na nobena pravila. Ker pravil ni. Računam na njihovo poštenost, zaupanje in da se ne pretvarjajo in prikrivajo. Tudi na vegetarijanke in kadilke ne prisegam. Sem in tja za kakšnim ženskim imenom pogooglam, a sem prepričan da bom najmanj težav imel z tisto, o kateri google ne bo našel ničesar.

Glede na skokovito pomladno naraščanje sveže zaljubljenih parčkov lahko poudarim, da je to zdravo. In sproščujoče. In psiho terapevtsko. In profil ženske mojih sanj? Tukaj ste me dobili, večkrat sem zapisal da naj bi to bila novinarka. Ali pa mogoče kelnarca?

Skratka ker me slej ko prej čaka pospeševanje novinarskega dela, na tem področju imam kar nekaj adutov v rokavu zlasti na področju reportaž ( politično satiro tako in tako že leta pišem ) se bojim da za iskanje žensk ne bo ravno veliko časa. Preživetje je pač pred ljubeznijo, čeprav dve službi še vedno imam. A saj veste kakšna prihodnost nas čaka.

Če vzamemo dejstvo, da je 5 pasala mimo, jaz pa je nisem povabil na kofe, sem se raje z njo pogovarjal brez kofeta lahko prosto po Žižku vzamemo več možnosti: Imam sploh kakšne šanse pri njej? Ali bom zvisu? Oziroma ali sploh išče prijatelja?

Vsiljiv pri ženskah pa res nisem. Bolje ziher in počasi, kot na prvo žogo in potem zvisiš. Sem pa zelo komunikativen. In se ne čudim, da imam več komentatork kot komentatorjev. Seveda ena fejst baba z avtom ne škodi, če se hočem poleg standardnih poti še kam premaknit. Sem pa
se odločil, da mailov nobeni ne bom več pisaril.

Take imamo dragi moji, prvi maj mednarodni praznik dela je tukaj, pa kaj mi ves ta cirkus pomaga? Bolj bi mi klima ker se nam obeta ponovitev hudičevo vročega leta 2003! In ker je beseda dostojno kar naprej na tapeti kaj mi ta parola pri hudiču pomaga če sem še vedno spodaj. V partizane ne morem, borčevska mi ne pripada, delat moram sam, žensko kljub temu da je ne iščem iskati sam in predvsem plačevati sam.

Stvar je enostavna. Povabi jo na kofe. Kaj pa kariera bo šlo skupaj?
Nekaj filanja zof ne škodi.

Živel prvi maj

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !