Aprilske misli Dvigalo del Neuradni Hrvaško Srbski vrh 800 post

Kako pri hudiču sta se skupaj znašla Predsednik Hrvaške Josipovič in Srbski škof na nekaj kvadratnih metrih? Tehnična napaka pač, prav zanimivo pa bi bilo prisluhniti njunima zaupnima besedam?

Ena srbska šola več na Hrvaškem pa pomeni skorajšnjo otoplitev sicer že od konca Balkanskih vojn zglednih odnosov med srbsko manjšino in Hrvaško večino v Hrvatski.

Kaj je ta dogodek napram ne vem kateremu Hrvaškemu zujf in skorajšnjem odpuščanju 20000 Hrvaških državnih uslužbencev?

Zato dragi Slovenci in Slovenke unovčite vse trgovske popuste, ki jih lahko zrežete iz letakov ( če tiste zadeve rabite, drugače šparajte )
izkoristite vse bonuse in vračila, vse takojšnje popuste, kupujte prvo ceno ( v glavnem ) in xxl ponudbe, sem in tja si tudi kaj premijskega privoščite, predsem pa ne pozabite, ko boste suhi kot poper vam ne bo pomagal nihče.

Hrana bo to jesen šla v višave, zato ni napačno razmisliti o kakšni delovni soboti na kmetih. Pa tudi v naravi se na jesen marsikaj dobi zastonj, pa še ddv vam ni treba plačati!

In če ste še vedno zagreti za Turka:

Z vašim glasom mu podarite davkoplačevalskih ( tudi vaše žulje )
195000 Evrov ( 3250 na mesec ) neto, brez potnih stroškov, malice, regresa, dodatkov za delovno dobo, dnevnic, in podobnega. In ne pozabite, večina od nas do konca delovne dobe ne bo videla tega denarja, pa magari če delamo tri službe in več.

Ker nekdo pač mora biti predsednik, in pač dobi ta denar, če kaj dela ali pa ne, ker odstaviti ga je praktično nemogoče, sem mnenja da ga damo Pahorju!

Zakaj? Ker bo vsak mesec vračal gospodarstvu in delno tudi državi z ddv vsaj 1000 evrov kolikor bo dal za reprezentanco iz svojega žepa. Se pravi najmanj 50000 evrov v petih letih. To je že uspešno počel kot predsednik države, in teh 50 jurjev pomaga ohraniti kar nekaj delovnih mest.

Ne Janša ne Turk ne dasta niti Evra svojega za reprezentanco, in še pripomnim:

Ko bodo politiki tolkli močnik za okoli 550 Evrov neto na mesec bodo nehali afne guncat in se resneje lotiti političnih, socialnih in gospodarskih težav. V stilu vlade narodne rešitve.

Menda je danes Turk spet pridgal. Nekaj o miru če sem prav slišal. Če bo šlo tako naprej, bo cela država gospodarsko v miru. Z takimi butalskimi ddv in podobnimi zujf bomo spet tolkli močnik kot se je na Primorskem že za časa fašizma.

In nenazadnje, naš Pahor je z delom na črno nekaj le prispeval k gospodarski rasti, naš Turk pa še vedno rožice zaliva in sadi. In naj se vozi naokoli z staro katro brez varnostnikov kot Pahor zdaj ko ni več varovana oseba.

Nekaj pa je le skupno vsem trem predsedniškim favoritom:

Imajo prihranke!

Kaj pa ima raja pa boste vi odgovorili?

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !