Aprilske misli šefu se mudi del Poročilo z fronte

Dragi moji – take imamo – šef ( JJ ) v New Yorku z standardno pridigo na generalni skupščini Ozn ali debatnega svetovnega kluba, zato je mogoče najboljši čas, da se zjebe Zokija.

Kdo bo koga jebal, bo pokazal čas, dokler pa se Zokiju krivda pravnomočno ne dokaže, je nedolžen. Verjetno manj kriv kot šef, ki ima pravno močno obtožnico v treh državah in sodni proces v eni. V kratkem pa še v eni državi. Nikoli dokazana orožarska afera, trilogija V imenu države dua Šurc Zgaga, ( biblija za tožilce ) klientelizem, nepotizem, brezlažništvo, ideološki in kulturni boj, razdvajanje, ( ne združevanje ) , oblast za vsako ceno, povrhu pa še popolna nesposobnost karkoli za dvig gospodarske rasti narediti ( trudi pa se uničiti srednji in nižji razred ) namesto spodbujanja gospodarske rasti, depolitizacije države in višjega obdavčenja najbogatejših ščitenje slednjih t.i. tajkunov.

Dovolj povedano, mogoče sem pozabil še medijsko uravnoteženje, očiščenje medijskega prostora in ne smemo pozabiti JJ možje in žene na pravih državnih in nadzornih mestih. Tam kjer se šef pojavi, še trava neha rasti.

Slavospevu na Siol portalu pa lahko samo še ploskamo, upajmo da bodo tako hitri, ko bodo šefu brali sodbo v imenu ljudstva.

Edina pomoč je:

Nikoli, res nikoli, dejansko nikoli, za nobeno ceno in za noben denar ne obkrožite sds. Od lokalne do državne ravni. Kako dobro jim gre, se je pokazalo na Jesenicah, kjer so zaradi punta ( izključili so jih iz sds ) ostali samo še z enim svetnikom sds. Sicer mi res ni jasno, kaj naj bi plavo rumeni v rdečih Jesenicah rešili?

Bo kakšno delovno mesto in kakšen socialni problem, če oni tam zavladajo? Medtem ko je še vedno nedolžen Zoki podpisal sanjsko pogodbo z Strabagom za gradnjo centra za reciklažo odpadkov bo kot kaže Sds morala spet seči v žep zaradi Musarjeve. Pa ne mislite, da sem zagovornik Zokija, to res ne, saj ga še volil nisem. Mislim da je za Ljubljano naredil največ, pufi gor ali dol, če mu šef za časa prve Janševine ne bi pobral tisti 70 milijonov evrov na leto bi mestna občina verjetno furala okoli pozitivne nule.

Nenazadnje imamo dvorano in stadion Stožice, kjer se gostijo največje kulturno – zabavno – športne prireditve, ki zaradi zasoljenih vstopnin zagotovo ne prinašajo zgube upravitelju zavodu za šport Ljubljana.

In nenazadnje, dragi moji, kje še v Ljubljani dobite za skoraj zastonj parkiranje stop and go dve karti za mestno trolo?

In še nenazadnje, če bi čakali na šefa, bi na stožcah še vedno rasle rožce in plevel.

In nenazadnje, šef mi finančno ni prav nič pomagal.

Pahorjevina mi je v treh sanjskih letih omogočila vsaj višjo minimalno plačo in posledično višja vračila dohodnine. Pa pride Janša spet na oblast, in gledam kot tele v novo vesele tista dva ali tri vrnjene dohodninske Evre.

Nečesa pa šef le ne more prepovedat:

Svobode govora in izražanja

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !