Aprilske misli Moja Gorenjska poročilo iz fronte

Dragi moji Za vse ki dvomite, da sem res novinar prilagam konkretnejši dokaz:

Namig za adrenalinski izlet na Vršič, Moja Gorenjska, junij 2012

Ne bi o tem, da sem mečkal z oddajo reportaže skoraj eno leto, ker sem pač hotel vsako stvar preverit, malo pa tudi zato, ker je zadeva hudo nepoznana. Italijanski medvojni tajni obrambni utrdbeni zid – skupina utrdb in center odpora – vallo Alpino Litorno 21 sektor podsektor a

http://www.gorenjskiglas.si/e_files/priloge/pdf/priloga_672.pdf

Podsektor a je seveda Bovški, in če boste vandrali tam okoli, previdno, ker je velika verjetnost, da se vam noge zapletejo med ostanke betonskih fortifikacij. Zlasti na območju Kluž, Lepene, Kala Koritnice in planine Golobar. In val nima nobene veze z prvo svetovno vojno!

Slišim pa da dotičnega gospoda moti edino satirično na tv nacionale trojki, Satirično oko. Moti ga pač. Kot večino desnih, nič novega. Pa pozabljajo, da je glavni generator politične satire pri nas desnica, čeprav ga tudi levica krona. Zdaj ko so nas politični desni varčevalni zjebali, naj bi nam še politično satiro ukinili?

Narobe svet vam rečem, in zraven še porečem, če bodo še dolgo desni na oblasti, bomo res spet jedli travo! Spisek Zujfov je predolg, da bi molčali. Nič tej » najboljši » vladi ne gre od rok, mogoče ji bo šlo od nog, ko se bo poslovila od vladanja? Še bdp nam drvi proti točki nič. Inflacija na letni ravni čez 3 % ! Še vedno nismo privarčevali niti pol milijarde od dveh proračunskega primanklja. Ukrepi za oživitev gospodarstva najboljše vlade na točki nič. Zganja pa se politični cirkus in ideološko kulturni boj. Kot da bi bili še vedno 45 leta! Šef se je srečno vrnil iz Zda, naslednji nedeljo pa začne tv nacionale predvajati legendarno serijo Zafrafoviča zgodbe Titovih prič.

Uradni naslov:

Tito – Zadnje priče oporoke (Tito posljednji svjedoci testamenta)

Dregnil je v zamolčane resnice, in ravno zato je pred leti moral bežati iz Hrvaške, sedaj ko so levi na oblasti, ga spet predvajajo na htv, in sicer:

Po polnoči
V prime time če je na drugem sporedu tekma

Tudmana je zelo motil, pa se je zelo hitro pokazalo kam je politika hdz pripeljala Hrvaško. Enako sds. Otober naj bi bil dober, bo pa kot kaže mesec anti sindikalnih varčevalnih. Ogrevanje pa se začne že jutri, v torek 2 oktobra pri italijanih, in sicer:

Splošna 24 urna stavka javnega avtobusnega prevoza.

Če vlada varčuje, dobi stavko in ostavko.

Vse povedano

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !