Aprilske misli o enakih vatlih za vse in novi Ameriki Poročilo iz fronte

Dragi moji – kakšni so enaki vatli za vse v 2 Janševimi, vemo vsi, ki živimo v njej. Tako levi kot desni, in tisti vmes. Aktualna oblast nas jebe spred in zad, če bo šlo tako naprej, nas bodo kmalu slekli do gat!

Kaj pri hudiču na menuju ponuja ta slavni gospod Zver, kar ne bi bilo ponižujoče za nižji in srednji sloj? Ostanite pridni, ploskajte Janši, mahajte z papirčki, požrite zlato pravilo, slabo banko in Državni holding, pa iščite nove luknje za finančno hujšanje.

Varčevati do lastnega propada!

Res se mi ne da več, ta predsedniški cirkus mi že pomalem preseda. Moja želja je samo, da dobimo predsednika ali predsednico države ki ne bo razdvajal in politično delil ljudstva na vaše in naše. Če je kdo moralni varuh države, je to zagotovo naš Danilo Turk – ki juriša na predsedniški stol z najmanj 70 % in več podpore. Blizu plebiscitne!

Zaščitni znak Goriške in Primorske je seveda naš Borut, sin skromne šivilje iz Šempetra pri Gorici. Moralni zmagovalec Martinovih predsedniških volitev. Častno drugo mesto z okoli 20 % glasov.

Tudi častno tretje mesto pripada gospodu Zveru in lahko računa na največ 10 % glasov. Vsi ostali skupaj ne bodo zbrali niti procenta.

Volilna udeležba bo blizu plebiscitne, okoli 70 % in te volitve bodo plebiscit za normalno in srečno državo. Če je kaj ruknilo rejtinge Turku v višave je zagotovo oderuški 20 % medijski molk zakon in davčna polovička vzeta študentom. Ne bo ga paktično študenta, ki ne bo šel na volitve in volil za Turka. Upokojenci: 100 % , nezaposleni: 100 % , državljani Slovenije po rodu iz drugih držav: !00 %

Da mi te volitve niso lari fari, sem se že razpisal, in dopišem: Kam nas pelje Janševima? Na Grški vlak? Reforme ali uniforme. Tisto kar je ključno penzijska in reforma dela pa še vedno nič. In tudi do konca Janševine zelo verjetno nič. So pa populistične: Kot tisti Evro manj za rtvslo. To se dobro sliši. In zakaj pri hudiču rabimo slabo banko in razprodajo državnega premoženja? Za nove Slovenske elite? Zlato pravilo je lesti v rit veliki Ameriki. Tam pa rado smrdi! Tudi tega ne rabimo. Gospodarski razvoj in nova delovna mesta, javna poraba in debirokratizacija države, naprimer tisoč Slovenskih podjetij v enem tednu za en evro! Javni dolg? Eden najnižjih v Evropi.

Seveda predraga vlada ni opazila, da nam je letos pobegnilo že 7000 visoko šolanih na Slovenskih univerzah strokovnjakov. Bomo res znanstvena puščava? Zgleda da.

In če vse skupaj dobro pogledamo, trenutni vladi so šteti dnevi. Tudi če Pahor pravi naj ostane. Ker nam drugega ne preostane. Ker ne prva ne druga Janševima ni naredila popolnoma nič, razem dolgov!

Samo pri nato misijah bi lahko privarčevali milijone, enako Patria, zavožene Dars investicije, in financiranje političnih strank. Teh je absolutno preveč, rabimo tri parlamentarne in nič več. Da ne omenjam 200 in več Slovenskih občin ki imajo preveč zaposlenih.

Če bi naša presvitla vlada rabila kmečko pamet, bi imela debel krompir.

Ima pa bianko odstopno izjavo. Da ne omenjam njenih težav z rdečimi zvezdami in Janši nenaklonjenimi sposobnimi kadri. Do stroškov z preimenovanji vojašnic.

Kaj pa je narobe z narodnim herojem Stanetom Rozmanom?
Pučnikovo delo. Kot se lahko bere v zadnji repliki Iva Hvalice je Janša tisti, ki je izrinil Pušnika. Pravilno je Janševo delo.

Delo pa nikoli ne bo Janševo

danilo Turk citat

Vir: http://www.rtvslo.si/slovenija/tuerk-janez-jansa-je-premetenec-njegovi-politiki-je-treba-reci-ne/250702

Janševi politiki je treba reči ne in prekiniti z navlako tranzicije. Mednje štejem tudi nerazčiščene orožarske zgodbe, zaničevanje pravosodja in cinično manipuliranje z naivnimi razlagami trga in kapitalizma. Dovolj je, pravi predsednik države Danilo Türk.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !