Aprilske misli davki bodo še poročilo z fronte

Dragi moji – Ne razmišljajte preveč o novih davkih, zaenkrat imamo še stare. No ja, vsaj pri hitrostih interneta so zelo konjukturni časi. Vsaj nekaj.

In še nekaj – naj vam ne bo žal tistih nekaj 10 evrov za licenco za Anti virus program – z njim boste varni pred vso virus zalego. Če plačate na deželni banki, boste dali samo pol evra oziroma če ste komitent še manj za provizijo.

Do novih davkov. Glede najboljšega Janševega portala Siol pa naslednje:

Ni dvoma da je Zver najboljši kandidat, tudi Hitler in Duče sta bila pred leti. In oba sva demokratično prišla na oblast. Glede Zvera pa je najbolje za sedanjost in zgodovino, da nikoli ne bo predsednik države. In glede na predvolilne ankete tudi zanesljivo ne bo!

Glede in okoli sindikalnih funkcionarjev pa naslednje:

Bogati zagotovo niso saj najvišja sindikalna plača težko preseže 2 jurja neto, pa še to dobe samo šefi. Vsak poslanec in poslanka dobi več. Zato nič bat.

Ker več kot očitno današnji oblasti zmanjkuje idej, naj prepusti prostor tistim, ki ideje še imajo. Ni pa dvoma, da se oblastna desnica na vse kriplje bori samo za najbogatejše, čeprav skuša z tistim slavnim davkom na luksuzne hiše in vile pokazati da jebe tudi najbogatejše oziroma elito.

Če že zelo povprečna prodajalka časopisov ne špara z ploho kritike na račun sedanje oblasti je čas za spremembe! Hanžek je to že povedal, jaz nič kolikokrat, bomo uslišani? Kdo ve, mogoče pa Janšo sreča pamet. Ker nas bodo njegovi finančni ukrepi spravili v ramingo.

V mestu ob Soči sta škripnila dva industrijska giganta, ne vlada in še manj mestna občina nič. Še dobro da je na obrobju mesta nekaj visoko tehnoloških podjetij.

Glede zavoda za zaposlovanje – mirne duše ga lahko ukinemo. Ker si z njim praktično nimamo kaj pomagati. Vip tam dela. Še dobro, da vsaj visoko tehnološka podjetja z to inštitucijo nočejo imeti opravka.
Bo res treba odpreti trr v sosednji Gorici – ker 6,5 % davka na dvige ne mislim plačevati! Nisem mona, pa tudi če vlada misli da sem. Še pred uvedbo tega idiotskega davka bom na nkmb dvignil certificiran ček ( ceneje kot mednarodno nakazilo ) in z njim odprl nov trr kak kilometer proč.

Tako vsaj za drobiž ne bom plačeval tega idiotskega davka. Pri Italijanski banki bom vsaj na začetku dobil številne ugodnosti, če se bom potrudil z satiričnimi prispevki za Italijanske medije teh honorarjev zagotovo ne bo na Slovenski banki.

Z temi idiotskimi davki naša » najboljša » skrbi za manjšanje depozitov fizičnih oseb na Slovenskih bankah. Enako ddv. Kar naj ruknejo 20 % na hrano bom vsak teden šel po špežo v staro Gorico in okolico. Tam je izbira pestra.

Vsekakor dobro pripravljen na finančni spopad z anti socialno vlado
Prav tako ne mislim plačevati nobenih oderuških provizij za položnice, niti ne članarin.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !