Aprilske misli Tudi slabe pesmi se berejo

Dragi moji – prijetno presenečen nad vašim odzivom, in celo komentarjem na mojem Siolovem blogu. Ni kaj, ponosen sem na to. Kljub temu, da ne verjamem v zasanjane in tresoče pesnike in pesnice.

Na vašo veliko srečo pesmi ne skladam prav pogosto, mogoče ene tri na leto. Ko me nekoliko matrajo poredne misli. In ko znova pomislim, ali je moje življenje res eno in isto vsak dan?

Sem pač človek načel, šparovitosti, pogodb, perfekcionist in zelo družabna oseba. Da ženske ne ravno beže od mene proč sem že opazil. A moraš biti precej pri ta pravi da najdeš ta pravo.

Oktober je dober

Ste podpisali novo pogodbo rentnega varčevanja? Za 1,4 % letno. Plus obresti od obresti. Če to naredite, največ naredite zase. Zlasti državne banke ne bodo nikoli propadle.

Turk ali Pahor

Definitivno Pahor. Ker je pripravljen na sodelovanje kompromisi tudi z desnimi ( politika narodne enotnosti )

Ženske oziroma sanjska ženska

To bi prav prišlo glede in okoli moje lenobe, ko se mi ne da od poletja naprej premakniti iz standardnih. Idej na to temo nimam nobenih. Sem pa izbor zožil na novinarke. Razne pesnice, literatke, slavistke, slovenistke in knjižničarke – ne daj bože. Kaj pa trgovke, kuharice in kelnarce? Pri teh ni visoko donečih besed, kot pri omenjeni petorici, še manj pa težav z višino Šmarne gore, nižino živalskega vrta in razgledom iz Ljubljanskega gradu. Pa še čakat ni treba celo večnost da se kaj zgodi. Nekaj upanja da se kaj ujame, so knjižnični večeri, a vse kar sem tam ujel je bil dr. Artur Štern, ko še ni bil zadet. Ker pa na moške ne prisegam, je bil zgolj vljudnosti pogovor. Koliko jih je od takrat menjal pa raje ne bi.

Potovanja izven Slovenije

Prestavljena na prihodnji čas, oziroma službene novinarske poti. Si pa bom čez 3 in pol leta ko dopolnim Abrahama privoščil 3 potovalne tedne po Evropi z nekaj namakanja v toplicah. Saj veste, nekaj masaže ne škodi.

Življenjepis

Velika težava, namreč ga napisat. Neverjetno, kakšne težave mi teh 10 stavkov povzroča, kljub temu da po hitrosti tipkanja nesem vse povprečne tipkarice. Računam pa da do dopusta bo. Kateri medijski hiši ga bom najprej poslal pa naj bo zaenkrat skrivnost.

Materializem

Kupiti ali ne nov tiskalnik, proti temu se borim že več kot 2 leti, po 50 akcijah po trgovskih sem še vedno odločno ne, vsaj dokler ne porabim vseh 3 kartuš legendarne hp 840

Boljši mobitel

Škoda evrov. Popolnoma mi zadošča osnovni Samsung.

Šoferski izpit

Dajte no – boljš da grem za ta denar v toplice, bom vsaj kaj imel od tega.

Pohodništvo ali pohotništvo?

Če dobro preberete obe besedi, težava je na 5 mestu, raje d ali t? To je dilema, ki nas drega. Odločitev pa moramo sprejeti sami.

Povratne informacije

Najmanj jih je pri žlahti, največ pa pri vas dragi komentatorji in komentatorke. To cenim!

Zakaj blogamo za džabe

Tega nikar ne sprašujete, ker odgovora ni. Vendar pa vseeno mislim, dokaza za to pa nimam, da smo zlasti politični blogerji priljubljenejši pri urednikih.

Kako zaslužiti prvi milijon in en Evro Evrov?

Nikar ne počnite tega v Franciji, ker vam bo francoska davkarija pustila samo 250000 Evrov, tisti Evro več pa oprostila. Če bi se kaj takega zgodilo pri nas, bi šli Janša, Turk in Pahor na Premik prve linije okopov.

Skrajno dober Sobotni Večer, tiste naše Slovenije je za en teden hvala bogu konec! In ne pozabite, Slovenija je naši strani. Na vaši pa upanje in prihodnost!

Pa nekoliko upočasnite vaš korak

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !