Aprilske misli demonstratorka

Ne vem, kaj si lahko veletrgovci in živilska industrija pomagajo z demonstratorko, ki žlobudra kot da bi prihajala tam nekje iz Afrike, razume pa se vsaka tretja beseda. Gre se za klobasice, saj niso slabe, če kupiš tri dobiš še zastonj hrenovke za povrh.

Skratka pred prazniki obsedeno stanje po nakupovalnih, mnogo raje kot da sem v rudzak tlačil špežo šel na trim kakšno prijetno mladenko, a o tem bom še sanjal. Mladenke ni, špeža je in neverjetno poceni usb ključ. Na katerega bom spravil vse novejše fotke, pa še kaj prostora bo ostalo za pisarije.

Zapravil nisem veliko, ponosen pa sem, da sem v Mečkatorju odkril originalne pustolovščine Harrisona Forda » Indiana Jones » ! Popusta za tako stare filme niso hoteli dati ( več kot 20 let od snemanj ) enega sem jim pustil, tri pa vzel. Avtomatska blagajna živi obup, na koncu moraš čakati trgovko da opravi avtorizacijo ( slip ji moraš dati v roke nakar potrdi ) avtomatska končno vrže račun ven. Ne štekam, zakaj piše za so avtomatske blagajne če mora bit trgovka poleg? Da ne govorim o obsedenosti z zaščito, Šparoviti tako poceni dvd sploh ne ščitijo. Samo če je več kot 10 Evrov. Ko se enkrat navadiš Šparovitih, ti je apatičnost večine trgovcev v Mečkatorju tuja.

In kje je štos napolniti cel voz pri Mečkatorju in za to plačati mnogo več, kot pri konkurenci. Naj vas potolažim:

Trenutna letna inflacija je že 2,7 % , telemarketarji mi že cel teden težijo kot nori na gsm in najcenejša zobna pasta pri Šparovitih je že skoraj Evro.

Smo se za to borili?

 • Share/Bookmark
 

2 komentarjev na “Aprilske misli demonstratorka”

 1. tami pravi:

  Film je bil posnet pred 20+ leti, samo na dvd je bil pa lahko da šele pred parimi meseci natisnjen. Upam da se res nisi smešil tam in zahteval popust : (

 2. lordwales pravi:

  Pred 21 leti Indiana Jones in Lov za izgubljenim zakladom. V zgodnjih 80 še ostali trije. Digitalno obnovljen. A je 7 Evrov za naslov občutno preveč. A v Mečkatorju ne obvladajo poslavanja tujih trgovcev. Ti bi avtomatsko dali najmanj 50 % !

  Zakaj bi se osmešil?
  Če ne poskusiš, ne dobiš.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !