Aprilske misli Iščejo se komunisti ( z lučjo pri belem dnevu )

Dragi moji – najprej pomislim na najbolj znana protagonista afere pkk, nič kriva, čeprav je Klemenčičev spisek finančno neprijavljenih grehov prehud celo za spoved – ne odstopita, ne daj bože?

V redu, potem smo krivi mi, ljudstvo, eden pač mora biti. Sds bi zelo rad pomagal iskati komuniste, a žal so zadnji poniknili na smetišče zgodovine kakšen dan pred koncem aprila 1990 ko smo imeli prve demokratične volitve. Od takrat dalje težav z komunisti ni, težave pa so z bivšimi komunisti, ki jih zdaj motijo komunisti. Pa so z njimi prevelike težave, zlasti z onim bivšim najboljšim mladim komunistom, na čelu vlade, ki misli da je nenadomestljiv.

Tudi presvitli cesar Franc Jožef je bil, pa je šla kljub temu k udn k monarhija rakom žvižgat, Dol mi visi, če je naš presvitli premie nekoliko temnih barv nenadomestljiv ali ne, dragi Janševec:

Še kakšen dan nas boš jebal kot 2 politik v državi, pol pa nikoli več. Dost je blo tega političnega sranja. Namesto tebe bo na čelu vlade sposobnejši in umirjenejši politik zahodnega kova. Te z komunisti mi že malce presegajo, me najedajo, lova na čarovnice pa draga sds ne bo, in pika. Virant vam je dal šah mat, in zdaj ste pridni v kotu. Nezaupnico bo zanesljivo podprla ps, Desus, sd in sls. Dovolj glasov!

Tako bo naš v kratkem bivši premie imel več časa za ponedeljkove seanse na ljubljanskem sodišču, in gledanje sončnih zahodov. Žal se je pokazalo, da je njihov bivši Virant veliko sposobnejši politik, ki je brez taktiziranja Jauševca spravil v kot. Mokre sanje stricev in tet iz ozadja me nič ne skrbe.

Iz te zgodbe se lahko naučimo samo nekaj:

Politiki sds reči ne!

Če nočemo postati banana republika, in če hočemo ohraniti naše dostojanstvo, pravno in socialno državo! Politiki Janševega kova nikoli več ne smejo priti na oblast! Dost je blo!

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !