Aprilske misli recimo bobu bob ( pa ne aprila )

Dragi moji dobili bomo nov frišen letnik bobu bob, 2 leti nazaj smo imeli zadnji letnik bobu blog, še pomnite Večerovci? Pa tako fensy se mi je zdelo, ko mi je Večerov marketing poslal dvd. In moja izjava 15 sekund na vseh tisti večer prižganih tv.

Imam mogoče občutek, da pri nas vse hudič jemlje? Edino kar mi preostane, da zapecam kakšno prelestno in razgibano Italijanko, izbira v 65 milijonski državi pic, špagetov in dolče vita je pestra. Bom imel zagotovo razgibanejše večere, verjamite ta tipkovnica je trda kot 100 hudičev. Vsaj glede na Tine Maze uspehe je Italijansko Slovenska partnerska naveza zgodba o uspehu. Slovenke pa so me razočarale na celi fronti. Upam pa, da bo jutri slavila tista čistilka, ki kupuje najceneje, ne glede ali je bio ali kemijsko. Da vsaj enkrat ne bo bobu bob podeljen eliti. Tadej Toš verjamem da se bo trudil, toda vsem nam, ki smo porinjeni na eksistenčni rob to kaj malo pomaga, če sploh kaj.

Odpira pa se nam Amerika, ki jo imamo pred vrati, Tržaške luči vsak večer razsvetlijo obzorje. In vsak, ki ima kolikor toliko čistih v glavi, takoj ugotovi da za Slovenske minimalne plače nima smisla več delat, za Italijanske minimalne pa izvolio. In če česa primanjkuje na škornju, je to 7 sila. Novinarski menu, ki ga lahko ponudim makaronarskim prijateljem je pester in izboren. Od največje Dučeje vojne skrivnosti Alpskega zidu, do neodkritih krajev Slovenije pa do politične satire. No ja, Bradasijevem sem končno poslal tisto prošnjo in pripis, zastonj pa ne mislim delat. Če me rabijo, me bodo angažirali, drugače pa vse v najlepšem redu. In kaj imamo mi navadni od vseh mogočih in nemogočih osebnosti in izborov? Prav veliko ne. Imamo sanje, ta in ta je v soju žarometov, mi pa ob vsakdanjem delu v soju svojega potu. Tukaj se ne bo nič spremenilo. Če se bo kaj, bodo morali sami spreminjat. Dokler se nam tokvin ne osuši smo še na konju. Potem pa na oslu? Zaposlovalna me pa v tej državi upanja in kapitalskih laži že malce utruja. Pa kakšne prošnje lepo vas prosim, kdo pa to sranje še sploh bere. Sem raje napisal moje objavljive uspehe. Ameriško rečeno štejejo izkušnje, ne titule. Pa nikar ne recite, da se zaradi mojega 28 letnega pisanja za medije ni prodal kakšen izvod več ( povečal dobiček ) medijev? Tako in tako gre v plačano objavo samo tisto, kar povečuje naklado. Kaj pa jo povečuje, veste sami. Razlika pa je, če delaš za 2 oziroma 65 milijonski trg. Italijanom, ki v Sloveniji poznajo samo Caporeto in Monte Nero je prikaz Dučejevih katakomb vzdolž Rapalske meje zanimivo večerno branje. ( Niso katakombe samo v Rimu )

Kje smo že ostali, Pri Italijankah zagotovo. Z njimi pa pri posteljni telovadbi ni nikoli dolgčas. Alora, pridem nazaj čez dober teden ker grem na dopust brez prenosnika in interneta. Vreme bo, v to ne dvomim.

In bolj kot na čike prisegajte na čajčke. Če ste kadilci se lahko pri Bradasijevih prijavite na Evropsko kampanijo za odvajanje od kajenja. In če bom že osvojil kakšno Italijanko, čikov zanesljivo ne bo. Če šefi tobačne industrije pravijo, da tega sranja en bodo kadili je v tem veliko zdrave resnice.

Drugče pa ne vidim težav, če ga bo pač prižgala bo poiskala drugega. Če bom kakšno Italijanko sploh osvojil. Če ji bo kaj do mene, ga ne bo prižgala nikoli. Ne Tina ne Messi nimata z to razvado najmanjših težav. Jaz tudi ne.

Slišimo se spet tam nekje okoli 29 januarja

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !