Aprilske misli zdi se mi, dragi moji, da gredo zadeve končno na bolje

Dragi moji – Če imaš lektorico, ki je pripravljena za plačilo seveda takoj začeti z lektoražo, je to dobra novica, še posebej za njo, ker sem ji ponudil 50 % več od minimalne cene, ki je sramotno nizka. Malo bom zadeve še dal na led, toliko da dobim naslednjno brezposelnost, a dober je občutek, da punca je več kot resna, spoznal sem jo v živo, in kar je najpomembnejše: V enem tednu!

Potem pa urno k Mljačevi oblikovalki in humoristično – pustolovski – erotični roman bi moral biti v eni uri tipsko postavljen. Potem pa samo še tisk točno 111 izvodov ( 117 jih gre po 15 Evrov )

Ker imam trenutno razsvetljenje, 1 literatki od 18 let naprej dajem na razpolago največ 5000 znakov neto, in 10 knjig za honorar. Tantiem od prodaje žal ni. Tako in tako je ta najmanj 150 Evrov vreden blagoslov največ, kar kdorkoli trenutno v Sloveniji ponuja za tako majhen obseg. 5000 znakov neto je malo daljši članek. In nič več. Do 20 marca letos!

Mail: tomaz.svageljafnasiol.net

Pridružujem se svobodno izbrati kateri bom dal možnost. Zagotovo ni prav veliko ljudi v Sloveniji, ki bi brezplačno in brez pogodb dali možnost, da nekdo ima nekaj v knjigi, pa še 10 knjig lahko proda po poljubni ceni. Več kot dober posel! To ni hec, saj sem znan kot mož beseda. Kar se pa politično jajčnih tiče, so tudi v mojem romanu, prva 3 poglavja imate na mojem blogu. Več kot poštena, če pa dam več na splet, sem jaz mona.

Skratka Papež nam je šel po gobe oziroma v Casteldorfo ( upam da sem prav napisal ) za Hildo so končno našli ključ apartmaja za ohlajanje oziroma hotela pol druga zvezdica. Vse vključeno. Očitno pa je mogla Bratuškova priti za pm. Zdaj lahko pričakujemo množično vračanje plavo rumenih knjižic. Zagotovo bolje, da plavate hrbtno v ledeno mrzli Ljubljanici, kot da ste člani sds. Visokih državnih služb za sds zdaj zagotovo ne bo. In prav je tako. Če pa so strokovni, naj knjižco sds vržejo Ljubljanico in potem ne bo težav. Poglejte malo naokoli, se vam ne zdi, da je mogoče to stranka, ki bi nam kmalu pobrala še gate? Še je čas, da to državo sreča proti varčevalni račun, za donacije državnega proračuna naj skrbe predvsem Hilda in njeni. Ker stranka, ki je to državo pahila v prepad, res nima mandata več da vlada. Lahko se je Janša včeraj smejal ko je šel kot bivši pm skoz vrata parlamenta.

A zagotovo se ne bo nikoli več smejal kot Slovenski pm. Z vsem tem sranjem okoli državnega holdinga in slabe banke, da ne omenjam razprodaje državne srebrnine me nekam prime. In to vse stranka, ki ji je Slovenski nacionalni interes kot lanski sneg.

No ja prvi visoki sds je že odstopil. Pravilno, pohvalno, naj še vsi ostali.
Strokovnost?

Še dobro, da se moja humoristična romana ( Lordwales in Moja Mala Kazame ) ne ukvarjata z politiko.

In zdi se mi, da gredo zadeve končno na bolje.
Z nekaj dobre volje, se mi zdi

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !