Humoreska, ki treska 2 Sex v naravi – kaj pa je to kaj takega?

Dragi moji – To je zagotovo tema, ki ji enako prisluhnemo različno svetovno nazorski. Kar 2 se mi je že zgodilo, da sem slučajno nehote zalotil parček pri kočljivih položajih. Hudič pa je v tem, da sta enkrat sexsala manj kot 100 metrov pod enim najbolj razglednih vrhov Slovenije.

Je pisala nekdanja Republika, nekakšen križanec med Primorskim dnevnikom in lds, pred skoraj 20 leti: ( pazljivo berite in se dobro primite stola, da ne padete z njega )

Ostal brez obleke

Mislim da je to bilo tam ali blizu, kjer se začne moja neturistična skoraj vsakodnevna marš kondicijska tura. Tam je še kar skrit kraj za sex.
Sem danes slučajno opazil na tleh ovitek kondoma. Hudič je bil v tem, da sta to počela ob odprtem oknu. Mimoidoči, ki pa je šel slučajno mimo ( domačini tam ko se zvečeri ne gremo niti za nič ) pa je izkoristil priložnost, in mu skozi odprto okno pohopsal obleko. Kakšne večje škode ni bilo, domov je verjetno vozila ona, ki ji je obleka ostala, on pa na zadnjem sedežu oblečen v kakšno njeno cunjico. Proctor iz Policijske Akademije je uporabil kar pokrova kant za smeti.

Skratka ko vas zaščemi, in če to počnete v avtu, toliko umaknite obleko, da je mimoidoči ne bodo uzput pohopsali. Težave peteršiljčkove narave, a uradni organi pregona oglobijo voznike in voznice v Evinih in Adamovih oblačilih brez izjeme, na tovrstne pohodnike in pohodnice pa je vsaj Slovenska policija sila alergična.

Čeprav je to vsaj v velikih Zda nacionalni šport. V Evropi pa menda slikanje na razglednih vrhovih ( in še kaj več ) v omenjenih oblačilih?

Med drugim:

Koliko parčkov je že seksalo v Aljaževem stolpu, odkar je na prelomu stoletja legendarni Dovški župnik, borec za Slovenski jezik in velik človek in najboljši prijatelj prav tako legende Slovenskega planinskega humorja spoštovanega Janka Mlakarja Jakob Aljaž ga na kupljeni parceli vrh Triglava dal postaviti v bran pred Nemškutarskim osvajanjem Julijcev?

Na to vprašanje boste vi, dragi bralci in bralke tega nekoliko robato kosmatega političnega bloga odgovorili, naj pa še prišepnem ( predno od krize počepnem )

Vedno kadar je vele cenjeno spoštovani Janko Mlakar prišel na obisk k svojemu najdražjemu prijatelju, duhovnemu pastirju ( kot on ) in zaupniku, se je vlilo kot iz škafa.

Njegovega spremstva na vlak za Ljubljano pa se je rad izognil, saj če je šel Aljaž z njim, je vedno vlak zamudil. Tako Janko Mlakar v svojih planinskih humoreskah.

Prav iz velikega spoštovanja do očeta Slovenskega planinskega humorja sem edini do sedaj obudil njegov velik literarni lik nekoliko nerodnega in obilnega strica Trebušnika, Gorenjskega posestnika in Govejega trgovca, ki je imel to smolo, da ko je sicer sila težko osvojil Triglav in se zagozdil v Aljaževem stolpu, po nerodnosti kupil svojega prodanega konja.

Zdaj ko je začela sezona hoje v naravo, le sexsajte tam, samo ne pozabite na največje zunanje sovražnike:

Klope!

Če pa slučajno ostanete brez obleke, večje škode ne bo. Se pač zakrije kar je treba z kakšno vejo in travo. In skoraj dol padem, z čim vse se je ukvarjala v želji po višji nakladi Republika.

Sex je pač najpriljubljenejša zastonj telovadba ljudstva, z prijetnimi in neprijetnimi zibajočimi posledicami, nujno potrebnimi da kot Slovenski narod ostanemo in obstanemo!

Jebeš 22 % in 9,5 % dober sex tudi to olajša.
Čeprav imam občutek, da bo to finančno nategovanje države marsikomu in marsikateri uspešno odpravilo želje po sexsu.

Pa mi je uspela še ena humoreska, ki treska, po resničnih dogodkih.

 • Share/Bookmark
 

4 komentarjev na “Humoreska, ki treska 2 Sex v naravi – kaj pa je to kaj takega?”

 1. nish pravi:

  Aaa? A to naj bi bila humoreska? Bog se nas usmili.
  Drugač pa nekdo piše tu gor bloge o pravopisju in pravilni rabi velike začetnice. Poglej si malo, ti bo koristilo.

 2. Maj pravi:

  Kriza dejansko vpliva na željo po seksu.

  Jaz grem pogosto zvečer na sprehod ob gozdu in včasih se je vedno kje kaj dogajalo-zdaj je pa vse mrtvo.

  Res pa, da opažam, da se vedno bolj pogosto po gozdu vozijo policaji in nadlegujejo ljudi.

 3. dare dare pravi:

  Eno pravilo, lord, ki ga glede pisanja humoresk očitno ne poznaš je tudi to, da ni pametno, da skoraj petdesetletni devičnik, skuša ljudem duhovičiti o seksu. Sicer pa, glavno, da ti je humoreska, kot praviš, uspela

 4. lordwales pravi:

  Kot vedno dragi Dare:

  Vedno ko se oglasiš z tvojim cenjenim komentarjem, sem zelo počaščen.
  Pa še kdaj se oglasi

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !