Aprilske misli uredbe v imenu multinacionalk ( Rochildi in Rockfelerji ) Eu

Dragi moji – So navaden bull shit, zaradi katerega se enako kot fizičnim uporabnikom ( ne prodajalcem ) nelegalne programske opreme ne bo nič zgodilo. Zares nič zgodilo. O operaciji hotel Blaiberg smo že slišali. Da dve najbogatejši družini sveta, od katerih je ena zaradi borzne prevare prišla do bajnega bogastva, gospodarsko in politično uzurpirata ta naš svet, smo že slišali.

Smo kaj preslišali?

Da najnovejše teženje Eu okoli in glede prepovedi rabe kapnice za pitje je popolnoma iz trte izvito in potrebno psihiatričnega zdravljenja, je jasno. Nič se ne bo zgodilo. Vsi uporabniki štern bodo še naprej uporabljali deževnico za pitje. Z ogljenimi filtri ali brez njih.
99 % lastnikov štern ne bo vedelo za to prepoved.

So what?

Cel teden že perem jagode z mojega vrta v sodu z deževnico iz štirne, pa nimam nobenih prebavnih motenj. Eu ne bo sodno preganjala nobenega Lastnika šterne. Tako in tako je zasebna lastnina nedotakljiva. Mogoče je Eu stisnila kašnega večjega veleposestnika, ker je pač uporabljal lastna semena in ne semena multinacionalk.
Manjši in srednji kmetje so lahko brez skrbi. Zaradi vsega tega Eu bull shita, ki nam ga za naš davkoplačevalki drago producira, se res ne bomo sekirali. Nadalje je tudi tista ribiška o prepovedi odmetavanja ribjega škarta morju oziroma galebom vredna psihiatrovega kavča.
Prav zares.

Zato dragi Evrokrati, nehajte ga srat za naš denar, in naredite tudi kaj za blaginjo Evrope. Ne samo za svojo rit, in kapital multinacionalk.
Še največ naredimo, da se te monade Eu podružnice organizacije Blaiberg nehajo, da popolnoma bojkotiramo multinacionalke, ki bi pač rade še dodatno zaslužile z vodnimi viri, ribištvom in semeni.
Jok brate, ne bo vam uspelo. Voda je javno dobro, morje prav tako, semena prav tako. Za zasebno uporabo vsega tega ni treba plačat ničesar. Nisem še slišal, za bi fizične osebe, ki trnkarijo nekje ob morju, kdorkoli preganjal, izviri pitne vode so dostopni vsem brez plačila, in lastna pridelava semen za lastno in sosedovo uporabo nima omejitev in se ne plačuje.

Naslednja faza organizacije Blaiberg po omenjenem je finančna kontrola zasebnih financ z Eu bančno kontrolo. Itd

Smo to res zaslužili in res Eu krati rabijo psihiatrov kavč?

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !