Aprilske misli Osel se mi smeje

Dragi moji -

Da se mi bo osel Topološki smejal in celo pokazal jezik – ta je dobra – sem opazil šele ob pregledovanju vseh 189 slik, ko sem se vrnil iz raja mehurčkastih sanj. Pa naj kdo reče, da osli niso pametne žvali, dostikrat celo pametnejši od ljudi, prav lahko bi kakšen njihove volilne baze kandidiral za župljana ali posmanca. Glede na njihove rezultate bi lahko tudi osli z riganjem in z gobčnim pritiskanjem na tipke brez težav opravili njihovo sejalno delo.

Pa pustmo šalo na stran, koliko so osli sposobni za mukotrpno bajno plačano politično delo, čeprav so volilne komisije širom sveta še vedno prepričane, da osli sveta ne morejo kandidirati za politike. Politični osli pa lahko? Glede na to, da nas vročina stiska, tisk pa pritiska mi danes zvečer ni prav velike volje za pisanje raznih člankov za serijsko pošiljanje medijem. Bo čisto dovolj, da bo po 26 t. m. prišla poleg honorarne bušte še bušta za Večerovo poletno novinarsko šolo.

Lordwales gre v Maribor?

Dajte no, Ljubljana bo čisto v redu, če bo v dopoldanskih in zgodnjih popoldanskih urah. Če pa ne bo nič, tudi v redu. Bom pač šel še za en teden od doma. Mi je čisto v redu, da tudi naprej ostanem samo politični satirik pri Večeru. Saj sem navajen počasnih sprememb, edino kar se zdaj turbo dogaja, verjeli ali ne, pa je vročina. Ta nas pa dobro stiska, pritiska, obrača, prevrača in cvre. Me je dobro ožgalo pri preizkušanju termalnih mehurčkov v Topolšici. Da bi bil v 6 dneh več kot 15 ur v vodi to mi je dobro delo. Celo 5 let stara očala me ne tiščijo več, sem sproščen, naspan in naspan. To pa največ šteje!

O politiki Slovenski pa samo najbolje, čeprav mi niso čisto jasne te politične kupčije z Mercatorjem!
Komaj smo se rešili Slovenskih tajkunov, pa bomo še enega iz Hrvaške uvozili. Smo se zato borili?
Sicer pa mi Mercator dol visi,
Tam ne kupim nič.
Zakaj bi recimo tja šel po zobno nitko 50 m za 4 evre če jo dobim v Hoferju 2 50 m za 1.25 Evra.
Ta ekonomija mi gre dobro, ne pozabite pa vsi, ki boste za kak teden tekli k Hrvatom, da vas bo kot skorajšnja nova zvezda Evrope dobro finančno odirala.
V Kunah, ki jih boste dobili za Evre, in že pri menjavi zgubili nekaj procentov. In zdi se mi, da se mi osli velikokrat smejejo, čeprav velikokrat rečem, da nisem več tak osel, da bom za druge delal zastonj ali jim plačeval razne prireditve.

V mislih imam predvsem znano zasedbo perpetilum jazile, so res vredni 25 Evrov za 2 uri nastopa?

Brez zamere,
Okoli mene je veliko žensk, ki se za 25 evrov puste povabit na večerjo brez seksa in ure klepetati in se fino imeti.

Koliko let bo še minilo, predno bodo razni lokalni in globalni organizatorji nehali z pomočjo poštarjev polniti poštne kaslce z ponudbami metanja evrov v luft.

Pokloniti 25 evrov omenjeni zasedbi je isto kot vreči denar v luft.
Na tako majhnem trgu naj muzkonterji igrajo zastonj za publiko ( plačajo naj jih sponzorji )
Ali pa naj računajo največ 5 Evrov.

Ker v tej državi je manj kot 0,1 %
prebivalcev, ki bodo te Evre metali v luft.

Samo v stari Ljubljani je toliko zastonj zabave,
da moraš biti presneto nor da 25 evrov vržeš v luft.

Še 25 jih dodaš, pa imaš polpenzion v Topolšici, pice v edini piceriji tam od 5 do 7,5 Evrov

In kdo je po vaše zdaj osel?

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !