Aprilske misli Kravje kupčije Primorskih novic ( oziroma njihovih lastnikov )

Dragi moji

» Ko boste prodali sedež medijske hiše, pustite za spomin in opomin vsaj tablo medijske hiše. »

Po vrsti zgrešenih poslovnih odločitev pn, nesmiselnih prenov ( sedež na Delpinovi v Ng ) kupovanja na 10 službenih avtov itd je prišel trenutek resnice. Skoraj 10 jurjev bilančne zgube za leto 2012 www.bizi.si
in žuganje največjega lastnika Splošne plovbe Portorož:
Prodati sedež Pn palačo Tarsio v starem mestnem jedru Kopra!
( Vir pn 22 junij )

Dragi moji Pn novinarji in novinarke, uredniki in urednice ter uprava:
Kje ste bili ko je bilo treba vlagat v kadre, ne pa v zidove in avte?
In kaj pravite na to da ima po Biziju Večer skoraj 300000 Evrov bilančnega dobička za leto 2012

Ko še jagenjčki obmolknejo, saj so Pn tako in tako že glasilo splošne plovbe in Luke Koper, ki jim je don Popo trn v peti? Ste kdaj v Pn brali kaj pozitivnega o Koprskem županskem donu? Vsaj jaz se ne spomnim, vsakič ko je na Koprskem sodišču cela stran za bagatelne zadeve, ki mu jih nihče ne more dokazat. Don Popo je tako kriv ali nedolžen kot Zoki, pa obema nobeno sodišče še ni nič dokazalo pravnomočno. Takih pristrankih cvetk v Pn kar mrgoli, da ne omenjamo vsakdanjih pravopisnih in danes 22 junija celo prazno najavo članka na naslovnici o pomniku dan prej osamosvojiteljem 10 vojne veteranom vojne za neodvisno Slovenijo Sever!

Čudna so pota in plovbe gospodove, kajne Splošna plovba, skupščina družbenikov to se pravi lastnikov pa ima prav. Samo da pn na koncu ne bodo prodajale še pisarniške opreme in računalnike? Kdo pa vam je kriv, da ste se zbodli z legendarno direktorico Barbaro Verdnik, ki ste ji najprej pokazali vrata ker ni bila upogljiva po vaši volji, nato pa vam je z pomočjo sodišč dobro osušila blagajno?

In ne pozabite, če bi Večer kot Prvo aprilsko najavil prodajo poslovne stavbe na Ulici slovenske osamosvojitve bi šlo pol Maribora taborit in protestirat pred Večerovo stavbo, takoj bi se sestal mestni svet in krizni štabi in takoj blokiral namero o prodaji.

Zato si draga uprava ohladite glave, recite Splošni plovbi ne
in ostanite tam kjer ste. In se ukvarjajte z novinarstvom, ne pa kravjimi kupčijami.

Sedež Pn na sedežu splošne plovbe?

Pn danes v Soboti potrjujejo na skupščini izglasovan sklep o prodaji največjega simbola pn palače Tarsia

Ostajam brez besed

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !