Večerovi blogerji vun ( sesutje Večerove blogosfere )

S vsem spoštovanjem do Večera, družbeno ogovornega podjetja s posluhom za malega človeka ( glej Jelka Bobonja bobu bob ) kateremu kot stalni sodelavec Totega Lista ostajam zvest in lojalen, ali pri hudiču na Večeru ni nobenega računalniškega tehnika, ki bi Večerovo blogosfero spet utiril v internetno orbito?

To ne stane nič, ker je samo softwerska napaka, vsak računalniški tehnik to naredi v nekaj mininutah. Glede na to, da so vsi Večerovi blogi o.k. pol res ni problem, da nam vrnete, kar na pripada, Večerovo blogosfero!

http://blog.vecer.com

Glede na to, da celo Siol, ki blogerjem in blogericam nikoli ni dajal nobene posebne teže, zagotavlja takojšnje, hitro in neovirano delovanje Siol blogosfere!

http://blog.siol.net

Če kdo uspešno premagujemo Slovenija apatija blues, smo to blogerji in blogerice, in kljub neštetim socialnim omrežjem ne mislimo odnehat s bloganjem. Pa zakaj pri hudiču naj bi? Tretjega bloga ne mislim odpirat, res pa je, da vsaj Delo nima več svoje blogosfere, toda Večer brez lastne blogosfere praktično nima blogerjev in blogeric. Blogerji pač obstajamo na blogosferi, kaj pomaga delujoča domena, če nihče ne ve zanjo? Prepričan sem, da se bo to v nekaj dneh uredilo, in da blogerska Večerova vremena blogerjem se bodo razjasnila.

Težave so v raju, je naslov ene od slovenskih zbirk humoresk, težava dragi moji je le v tem da ta raj nekam dolgo traja. In če so pri nebeškem koritu eni in isti, res ne vem, zakaj potem pridgamo o težavah rajskih. Če raja ne more do raja, pol sploh ni težav. Raj je že to, da najdeš primerno radodajko, gledano iz moške perspektive, je vsaj za one stvari zastonj poskrbljeno. Da pa nam gredo dnevno bolje, ugovarjamo vsak dan, ko ne gremo po nakupih. In če zdržimo kak teden koliko prišparamo. Če pa 2 ali več, pol smo že kralji sveta. Kje piše, da moramo vsak dan jesti meso, ne ga srat, lahko odpremo tudi prvo kanto, in ven vržemo potice, ki jih prosto po JJ v tej deželi blišča in bede ne manjka. Če ljudstvo nima za kruh, naj je potice, saj so cenejše kot kruh!

In gospod naš, ki si v nebesih, povej nam, zakaj je naš vsakdanji hruh tako drag!

S spoštovanjem

Tomaž Švagelj Lordwales
tomaz.svagelj@siol.net

Državljanski in klasični novinar, politični bloger, politični satirik,
Aforist in slab pesnik

Ker blogam, obstajam!

 • Share/Bookmark
 

4 komentarjev na “Večerovi blogerji vun ( sesutje Večerove blogosfere )”

 1. NoMercy pravi:

  0. če imaš kaj za/proti drugemu blogu – piši adminu :)
  1. novinarji objavljajo svoje članke zato, da dobijo (pričakovano/dogovorjeno) plačilo
  2. blogerji (in ostali sralci bikovih_drekov) počnemo iz svojega ćefa-inata-šalabajzerstva
  3. vsak osel vleče toliko časa, da mu enkrat spodrsne na ledu … zakaj bi kakršen koli strokovni delavec delal, če ne dobi plačila že tretjič+

 2. lordwales pravi:

  Gre se za to, No mercy če že ima Večer blogosfero, naj ta dela. Kljub samo še 5 stalnim blogerjem in blogericam je dobro, da lahko dostopaš do ostalih blogov s blogosfere Večera. To je to. Upam da bodo na Večeru razumeli, nihče s Večera pa mi ne bo odgovoril

  Trditev, da blogerji pro bono ne bo čisto točna, pod določenimi pogoji mediji vzamejo kopijo objave, ustanovijo Blogerski časopis ( Blogorola 2008 ) ali pa te sponzorirajo.

  Ker Večer vse redne in sodelavce plača, ne bo nobena težava tehniku to zrihtat.
  In novinarji ne objavljamo člankov, ker nismo lastnik medija, temveč pošljemo urediku in ta odloči, se pravi objavi ali pa tudi ne.

  Pravilno je medij nam objavi, mi pa ne objavljamo.

  Drži se in nadaljuj s bloganjem

 3. David pravi:

  imaš tudi tretjo opcijo, ki je obenem celo dobra

  http://www.publishwall.si/blogwall

 4. enpassant pravi:

  … Se pridružujem tvoji kritiki in željam, tudi moja stran bloganja na Večeru je nekje nedosegljivo. Zamera leži v molku, ki ne pojasni zadev. Vsa leta duženja na večeru portala niso vredna omembe zagovora?? Izbris brez optožbe, zagovora?
  Je to scena prakse dogajanj v Sloveniji nasploh?
  Ima smisel, vrednosti in prednosti samo dobiček?
  Posejana vprašanja ni mogočer požeti, ker ne kalijo, namerno ali ne – zaslužimo si saj razlago.
  Verjame da je enim našo pisanje samo kracanje, pa vprašam zakaj volimo ljudi, ki tudi samo nakladajo?

  lp aco ferenc

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !