Predlog dolgoletnega Večerovega blogerja:

Božično novoletni natečaj za naj Večerovo blogersko faco

Dragi moji takole si predstavljam:

Legenda Večerove blogosfere Zvone Štor postavi temo, blogerji in blogerice damo gor na Večerov blog tematski post, internetna redakcija Večera v sodelovanju s deskom in odgovorno Katjo Šeruga preseje tematske, loči pleve od zrnja, in izbere 11 terico. 10 jih dobi tolažilno ( reprezentanca ) zmagovalec ali pa zmagovalka pa 50 evrov neto na trr. Plus brezplačni intervju v Večeru in nobene reprezentance.
VEČEROVA BLOGERSKA FACA 11 JE VIP VABLJENA NA PODELITEV BOBU BOB V NARODNEM DOMU, NAJVERJETNEJE JANUARJA 2014, IN DOBI 5 MINUT SLAVE NA ODRU s državljanom Tošem.

S tem za Večerove blogerje Večer naredi velik preskok, poveča obisk Večerovih blogerskih strani in posredno tudi glavne Večerove strani ( poveča se klikanje na oglase ) in vsi bomo od tega kaj imeli. Večer kak evro več od reklam, mi pa 5 minut slave, če bomo izbrani. To bi bil Večerov največji poklon za naše prostovoljno požrtvovalno pisanje državljanskih novinarjev in novinark. Brez Večerove blogosfere ni Večera, in ne glede na to, da je Večer včeraj zaradi kravje tajkunskih kupčij ostal brez 250000 Evrov oziroma pol bilančnega dobička, gre Večer naprej na prvo bojno linijo Slovenske medijske krajine!

Večer trenutno zaposluje 165 rednih in 300 honorarcev, omogoča dostojno preživetje več kot 100 družinam in je eno največjih Mariborskih podjetij. Kaj pa pomeni v regiji ( pa tudi izven ) z kar 20 % brezposelnostjo skoraj 500 delovnih mest, ni treba posebej razlagat. Z vsako simbolno akcijo povečanja Večerove prepoznavnosti bo pozicija Večera na slovenskem medijskem trgu trdnejša. Že vsebina tiskanega Večera je tisto, na kar vsaj Štajerci in štajerke prisegajo, že zaradi izredno dobrih temaskih prilog in najboljše mlade novinarske ekipe v Sloveniji.

Že to, dragi Zvone, da se legende Večerove blogosfere vračajo, in zabijejo žebljico na glavico, veliko pove. Jebemo to krizo, saj bo samo še leto in pol, prepričan pa sem, kot dolgo letni Večerov Toti dopisnik, da najkasneje v pol leta gre poslovanje Večera v zeleno. In če se kdo odločno bori proti krizi, apatiji, brezupu smo to zagotovo Večerovi blogerji in blogerice. Zato nam poklonite ta simbolični božični paket, pa boste videli, da se bodo tematske kar usule. Tem aktualnih kar ne zmanjka, težki časi, vedro čelo, a zagotovo ni dneva brez Večera.

Izjavljam, da nič ne izjavim, če pa že, izjavljam,
Kar ste včeraj draga uprav Dela naredili na Večeru je podlo.
Ne glede na to, da vam je štango držal sod. Mar bi šli v Mariborsko klet in se ga dobro nabrali, ker s temi 250 jurji ne boste naredili dosti,
Večerovo mirno plovbo pa ste naredili turbolentno!

Dovolj je bilo lomastenja Črne udove po Večeru.

Tomaž Švagelj Lordwales

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !