5 letni mulc iz zda ki zna našteti vse svetovne države in prestolnice

Dragi moji ta pa je dobra, ker je prvi pri tej starosti kadarkoli, ki mu je to uspelo. 197 držav, zemljevid pred njim, a glej ga zlomka, na vzhodni državi Afrike odkrije državo, ki je razpadla na dva dela.

Temu super mulcu celo geografi ne sledijo, briljira, ko se mu naključno pokaže bivša Jugoslavija. Takoj pove, da je razpadla na 7 držav, jih mogoče znate takoj našteti? Težava gledano iz srbske perspektive je sicer, da je kosovo Srbija, torej po njihovo samo šestorica? Imena držav izgovarja fonetično pravilno, in kaj dvigne moralo nam pod alpskim Slovencem, kranjskim Janezom in kranjskim Mickam, ko omeni v Balkan 7 ( b 7 ) Slovenijo. Slovenijo, ne Slovakinjo. Pa je mulc iz Amerike dal posredno idejo, pobudo da bi mi Balkanski narodi ustanovili klub b7.
Če je g7 pa naj ima še b7 Balkansko konkurenco?

Lahko po vaše 7 Balkanskih držav konkurira klubu 7 najbogatejših?
Jih znate našteti? Zda, Nemčija, Francija, Uk, Italija, Kanada in Japonska. Zdaj to veste, ko boste šli za gastrbajtarja, imejte listek s temi g7 pri sebi. Tudi če se vam zdi, da bi utegnila bit Avstrija v tem klubu, ni. Povprašamo še strica googla. Pravi da je točno. Tudi naši zahodni špagetarji s Škornja so tam.

Koliko ima iq ta mulc ni nobena skrivnost, maksimalni, koliko pa ga ima povprečno poslanec in poslanka državnega zbora, pa raje ne bi, da ne bo kakšnih zamer. Naš Pahor pa bi ga brez težav lahko najel za svetovalca za geo politična vprašanja. Da ne bo šel slučajno na obisk v kako državo, ki je ravno razpadla ali je ni več.

In kakšna je razlika po vaše med g7, b7 in točko g?

G7 je strašno v redu, b7 je jeba Eu, točka g pa fantazije vsakega moškega. Če ima to ded v spalnici s svojo izvoljenko pošlihtano, se verjetno kaj preveč ne obremenjuje s 197 svetovnimi in še prestolnicami za povrh. Mulc iz zda je od hudiča, hudič pa bo, če bo na kakem od tv šovov kaj preveč o nsa, Asangu, žvižgaču Showdnu in ostalem zda cenzura. Ta hudič od nsa je jeba, vam rečem, prisluškovalne zda v sosednjih državah da ne govorimo, in to države, ki z Evropo nima nič. Pa se nam kar naprej prikazuje z gospodarskim, vojaškim in kulturnim inperjalizmom. Edini, ki je spravil vse Ameriške vlade, agencije in ministrsva v kot je bil druže Tito.
Američani so veselo odpirali tošl, ladje so v bivšo Jugo vozile vse živo, stari pa je puhal dim cigar v smeri zda. In cela bivša Jugoslavija je bila deležna zastonj zdravstva, šolstva, službo je imel vsak, 0 % brezposelnost. Kakšen puf proti zahodu se je že nabral, a v glavnem so bila nepovratna. Po formuli, vzameš kredit, dobiš hišo in vrneš drobiž je po vsej bivši Jugi zaraslo več kot milijon sodobnih hiš.

Vsega tega ni uspelo niti enemu šefu države pred in po Titu, in zdaj ko nas fino jebe Eu in Slovenska politika, smo močno tam kjer rado smrdi. Kaj pa rase po tej naši Sloveniji, vidimo vsak dan.

Ironija vsega tega sranja je, da v Sloveniji ne boste našli banke, ki vam bo odobrila mikro kredit do 300 evrov, sem preveril na delavski hranilnici, ne daj bože.

In zdaj pa mi prosim povejte, zakaj smo v gnili Jugoslaviji dobro živeli, zdaj pa jebamo ježa. Bi še kaj pridal, a raje ne bi.

Pravice več ni, borba nam ostane!

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !