Just Monika

Bilo je, dragi moji, zadnje leto moje službe doma, ko se ona prikaže kot mesija, seveda disokupacione, brezposelna, če ne bi bilo čikov v njenih ustih bi zagrabil. Tako pa nisem, in še zdaj me nekaj grabi?

Zelo verjetno je dobila novo službo kelnarce ( Lordwales pa pada kot veste samo na intelektualke ) jaz na njo skoraj pozabil, no ja, se bodo sedaj meni smejali, ker iščem službo v Italiji! Danes sem več naredil zase, kot bo naša vlada do konca mandata za ljudstvo. Jebeš to Moniko, zdaj me bolj zanima ulica Alfieri 38 v Gorici, Italija. Jebeš ta sogorno, bi ga že zdavnaj imel, če bi se k Moniki prišlepal. Pa še lepo vlekel njihovo socialno podporo.

A sem raje mona, naiven, da se kar kadi, pri ženskah da se razumemo. A z čiki me ne bo nobena, ne kelnarca ne intelektualka. Ne mi kazat tega hudiča, me je pa Monika kar dolgo zabavala, v kar spodobni Slovenščini. Bil sem v Sežani kot skoraj vsaj teden zadnje cajte, pa mi piskata 2 Italijaki. Bil sem hudo uraden, one dve pa je rešila zelena.
Nisem zastopil nič, pa kaj češ zastopit, bi parkirale avto, pa bi šli na pijačo. Cajta imam dovolj, za mednarodne stike pa sem vedno, seveda ne v sexsualnih parametrih. Vsaj na začetku ne.

In dragi mediji, pri hudiču in bogu, če me že berete leta, kak bakšiš pa mi lahko že namenite, oziroma najamete, sem cenejši kot Marko Brecelj, ki za tiste 2 uri koncerta hoče 150 evrov. Sem cenejši!

tomaz.svagelj@siol.net

Imam pa genialno idejo, kot vedno:
Za prostovoljca v fjk!
Za jest bo dost, ker v Italiji nihče ni lačen, pa še bakšiš za prostovoljce je v Italiji višji kot pri nas, kjer se prostovoljno dela za narodov blagor. Jebeš ta blagor, trgovci hočejo evre! Če bi bil še radio občine, bi bilo na easy, a ga ni več, je pa regionalni center rtv Koper. Odgovor pa bo:

Nimamo razpoložljivih kapacitet,
A vašo prošnjo bomo varno shranili. Vsaj nekaj.
Pri nas je pač z medijskimi službami tako, da za vsako prosto kot hijene čaka vsaj 100 diplomantov fdv in 500 novinarskih talentov. Pol si pa pomagaj, pomahaj, bi bila pa ta Monika krasna odrešitev, če ne bi bilo čikov v njenih ustih!

Naj mi bodo medijski bogovi in zvezde naklonjeni, če dobim statiranje, grem po koncu snemanja spet na Svetogorsko pokoro.

Pokorno javljam, mediji, tukaj sem!

tomaz.svagelj@gmail.com

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !