Osvajanje študentk mi ne gre najbolje

Daleč od tega, da bi bil vsiljiv, toda na službeni poti v Koper in nazaj sem in tja poskušam kakšno reči s kakšno študentko, ker so starejše vse v razmerjih. Pa tudi študentke več ali manj zasedene. Bolj ali manj nedostopne, apatične, otopele. Pa tudi zgodnja jutranja ura nekoliko prispeva k temu. Zvezdi torkovega zgodnjega jutra sta bili zagotovo študentki, posebna ona s klobučkom, ta je vrtela jezik bolje od Mlakarjeve Ivanke. Bolj umirjeno kolegico je zaradi njenih evgeničnih in podobnih kar zvijalo, komaj je zadrževala smeh.

Punca je na svojem področju talent, spada med indigo generacijo nadarjenih otrok. Zdaj to več ni, in sem ji z velikim veseljem prisluhnil. Z nekaj revolucionarnimi teorijami, umetnimi maternicami in evgeniko, vedo o omejevanju rojstev mi je bližajoče dodajanje v Kopru popestrila. Nekatere pač znajo, vprašanje pa je, od česa bodo te in podobne punce živele, ko končajo študij? Glede na katastrofalne razmere na trgu dela samo od socialne podpore. Tako je dragi moji s ženskami, kako že poje Šifrer: Vse najboljše so poročene!

Zato pač dajem iziv, da bo nekaj več elektronske pošte, vabim kakšno osamljeno od 20 do 30 let, samsko, status ni važen, niti izobrazba, na zmenek na slepo. Že naprej povem, da ženske mojega življenja ne iščem, pa tudi ta zmenek, bo če bo do njega prišlo, bolj klepet kot kaj drugega. tomaz.svagelj@siol.net zahtevam odkrito indentiteto, tisti ki mi bo pač pisala, in da se stvari na googlu ujemajo. Najboljši id je njen lastnen blog, pa bova lahko po mili volji pisala o napredku. Zdaj sem v situaciji, ko mi več pomenijo Evri kot ljubezen, a ker rad klepetam, se družim in sem komunikativen, je dobro imeti poleg sebe nekoga, žensko, sorodno dušo, s katero stvari peljejo. Še enkrat poudarjam, da ne ženske ne ljubezni ne iščem.

Kako pa kaj s svetovalkami? Teh je zdaj obilo, takih in drugačnih, moja na najnižji stopnji se ne trese več, ona nekoliko višja je malce odsotna, a v redu punca. Ta tretja me je leto dni nazaj po končani seansi na hitro skenslala, imam pač naslednjo skupino. Je pa včeraj ta najnižja dolgo brala moje priporočilo, jaz pa se niti nisem trudil kaj preveč razlagat. Vsekakor, s tisto iz leta 2005 je zagotovo pase, počutim se res svobodnega. Tista s klobučkom ga raztura, najde pa se jih mnogo, ki ne vedo kaj bi same s sabo počele. Take je najbolje pustit pri miru. Anketarke niso zame, kako je s ženskami in krofi pa sem v enem stavku poslal na radio Capris. Sem večkrat rekel, stari zberi se, pa ja ne boš s skoraj 30 let mlajšimi, toda če je čez 18 je pravici zadoščeno. Take imajo polno energije, čeprav zlasti pri intimnih ne gre hitet. Živet je treba svoje sanje, in počasi, nič na silo, če ti ni všeč pač ni.

Zdaj grem s vso težko artilerijo k iskanju plačanega posla. Me pa malce nervira moj bratranec, ki ne skapira, v kakšem položaju sem.
Monika iz Občin se je tudi nekam zgubila, verjetno dobila novo službo natakarice, in novega fanta. Pa so bile krasne debate s njo, samo čik v njenih ustih mi je šel blazno na živce. Zato če boste pisale, brez čikov prosim. Dvomim, da bo uletel kak mail, saj je to pisanje bolj štos. Je pa res, da vsake toliko časa dobim kakšno, s katero kar noter padeva v debato. Jeba je, vam rečem, poklic državnega ljubimca. Še dobro da so na obali odprti ljudje, topleje je, in manj apatije kot v mojih mrzlejših krajih.

Veliko bolje mi gre pisanje, damm got saj sem Tomaž Švagelj Lordwales svobodni novinar od septembra 1985 ko mi Pn objavijo prvo novinarsko vest.

Lažje je verjet v sanje, če kaka poleg tebe sanja.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !