Srečna 309 pa sploh ne igram lota

Si predstavljate, da 3 septembra 2013 dobite mail, ravno tisti dan spet odpirate gmail, ki je namenjen več ali manj reklamam. Odprete mail turistične agencije, spet slama?

Kaki slama, dobili ste vikend paket v gradu Mokrice ( nočitev s zajtrkom 100 Evrov ) skoraj padem s stola, globoko diham, ostanem brez besed. Že naslednji dan pokličem na agencijo. Res je, dobil sem eno od 3 glavnih nagrad ob 5 obletnici agencije. Voučer dobim ob 3 obisku agencije, moje prve 3 gsm so 309 in 3 septembra kar je 309 me obveste, da sem dobil to lepo nagrado. Preko te agencije sem šel v Topolšico za 5 noči. Kar pomeni da sem bil en teden na lepšem praktično zastonj.

Srečnih mojih številk bi se še nabralo se mi zdi, a bom raje diplomatsko previden. 3 septembra sem se ponovno prijavil za spletne ankete, rešim vse, a kaže slabo. Nič ne dobim od te agencije, žrebajo kakih 10 ali 20 nagrad, eden na četrletje pa dobi tudi 300 Evrov. Pa naj kdo reče, da 3 ni srečna številka, 0 in 9 prav tako. Osebno ne verjamem v numerologijo, a te številke so mi pomagale. Sončna mi bolj malo, če sploh kaj po 9 mesecih podpore. Nisem rojen pod srečno zvezdo, a v življenju mi nekako gre. Da že lep čas ne pišem na blogu o ženskah, imam svoje vzroke, kot tudi svojega zasebnega življenja ne mislim deliti s javnostjo.

Sem javna osebnost? Zagotovo, ker sem že 29 let v medijskem svetu, ga ni novinarja in novinarke ki še ni slišala zame v Sloveniji. Ker mi je moj bivši urednik na Večeru namignil, da lahko sodelujem s pismi bralcev, kar ne plačajo upam da se bo vsaj na tem področju kaj zgodilo. Če sem že talentiran pisec, naj vsaj javnost, ki bere časopise ima kaj od tega.
Najslabše je pisat samemu sebi. Žalostno a resnično pa je, da trenutno več zaslužim s nagradnimi igrami, kot s časopisnimi objavami.

Dns pa bi moralo vsaj nekaj naredit za izbrisane bivše sodelavce medijev. Leta si, potem nisi več. Pa saj nisi megla, porkaduš. Pritožit se nimaš komu, sklicevat na bivše sodelovanje še manj. Kaj lahko narediš?

Če greš pred parlament protestirat, greš v čuzo, če se pa javno in na blogu pritožuješ, to nobenega ne zanima. Vse nas pa zanima samo eno:
Kako preživet!

Krize pa sploh ni, za 1 % slovenske elite. Oni veselo ritkajo, mi raja pa smo v riti.

In ko moraš še vse nebuloze od sds poslušat, te res nekam prime.
A tam vsaj vodo lahko potegneš
Slovenijo pa bi morali preimenovat v Jebovlje.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !