Selfiranje psov

Selfiji nas ljudi še, ne rečem nič, toda psov, ki gredo iz parkov direkt na družabna omrežja?
Take in podobne lahko doživiš ob čisto nedolžnem sprehodu Ljubljane od Karlovškega mostu proti Štengam oziroma špici, človeški, čolnarski in pasji promenadi Ljubljane.

Ljubljana je zdaj polna turistov, klošarjev, pa tudi Ljubljančanov, ki niso na morju.
Legendarni sax pub še vedno je, pa tudi Trnovski most s piramidami, kjer so snemali To so gadi?

Čudne so te tehnološke, če bi se ta naš svet raje ukvarjal s reševanjem samega sebe, kot s pasjimi prijatelji, bi bilo bolje.
70 % znižana razprodana Ljubljana s trgovskimi centri na obrobju in ličnimi smetnjaki je Zoki stayle. Oziroma Masleša stayle.
Vsaj njemu dol visi, naslednji teden je na dopustu, Janša pa še vedno na službeni poti na Dobu.

Vsaj jaz si bom to poletje zapomnil po malih rečeh, zamagah in uspehih, kaj velikega se ne bo zgodilo. Razen vročine, podaljševanja moje brezposelnosti in novinarskih kislih kumaric.

Še dobro, da so predčasne volitve za nami, ker zdaj bolj paše mrzel sladoled kot ne vem kakšne volilne zmage. Bolje še kak pasji selfi, how how, in kašna žgečkljiva medijska novička, kot politične nebuloze.

Nenazadnje smo edina država Evrope, kjer namesto vlakov vozijo avtobusi, saj Sežanska proga še vedno ni popravljena.
Prizadel jo je žled, prizadele so nas še stare nlb devizne vloge. In tako dalje, do končnega propada državne blagajne. Do slabe banke oziroma tja prenesenih nikoli vrnjenih kreditov nlb in nkbm. O Ljubljanskih grafitih pa kdaj drugič. So posvečeni tudi Zokiju in ne boste verjeli, Nikoli Tesli!

In še nečesa ne boste našli v Ljubljani, knjigarn Vale Novak!
Koliko trgovin v centru Ljubljane se je zaprlo?
Tisti gurmanski festival na Ljubljanski tržnici pa si lahko pri takih cenah privošči le peščica Ljubljančanov in turistov, ki najbolj obožujejo poceni Ljubljanske hostle. Ladjice po ljubljanici pa vozijo bolj prazne kot polne.

Saj res, če nimaš, si lahko naliješ pol prazen ali pol poln kozarec?

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !