Zaupne besede Lordwalsa One milijon lady

Komu se je lažje zaupati, dragi moji, kakor Blogosferi, ki te edina še razume. Tako mi je prihranjeno branje takih in drugačnih rubrik rumenega tiska. Predno se mi dokončno stiska od kobacanja po blatnem dolu doline Šentflorjanske.

Kdor kaže, in kdor to zanika, laže, med obvezno večerno nedeljsko čtivo spada katalag najcenejšega diskontarja s sanjskimi cenami.
S takimi cenami je še vredno verjet v smisel prihodnosti. Muči me pravzaprav ne nič, niti ženske, revicam na portalu ona on, ki mesece čakajo na princa svojih sanj, prilagam svoj mail: tomaz.svagelj@siol.net na katerega mi lahko mirne duše lahko pošiljate svoje življenjske izpovedi o neuslišani ljubezni. Brez skrbi, ne bodo objavljene nikjer.

Una belisima donna, Bratušek je začel starejši Italijan, ma e Furba, Bratušek 21000 Evro bruto. I ja bi to radio, za 21 Evrskih jurjev, boga mi. Tista podalpska, da bi v vsakem primeru nekdo pokasiral mastno te pare, mi para živce. Pred 3 leti zanjo ni vedel nihče, malo s stasom, malo s glasom, malo s komolci, in smo veselo v komisarskem stolčku. Ko bo na stara leta pisala življenjepis, bo lahko mirne duše dala naslov:

En milijon lady

Najmanj toliko s vsemi bonitetami bo pokasirala v času komisarstva, boga mi. Takoj po izteku komisarstva bo še pol leta dobivala pol te sanjske plače, nato pa hop v Evro penzion s najmaj 5 na začetku in 3 nulami. Jaz pa dalje ostajam Zero man. A imam vse šanse, da uspem kot pisatelj, če bom napisal še kak nov roman in dobil založnika.
Če bi po ne vem kakšnem čudežu imel milijonske naklade, in zaslužil več kot milijon, potem bi s veseljem takrat že penzionirano Alenko povabil na kosilo. A iz te moke ne bo kruha, če bom prišel na tisoč prodanih izvodov romana, bom lahko plesal.

Se mi pa te ona on samske punce kar malo smilijo, kaj vse morajo javno prestati s vsem tem selfiranjem, da bi mogoče dobile princa? Dajte no, če ti ne gre v živo, ti tudi virtualno ne bo šlo. Mene sanjska ženska še najmanj skbi, Šifrer ravno poje: Ljubezen je stvar srca! Od srca rečeno, težko bi zdaj rekel, na kakšen tip žensk prisegam, od vseh znank, ki jih nimam veliko, vsaj za eno lahko mirne duše rečem, da je več kot v redu punca. Več pa na blogu raje ne, a kako čudežno izgine utrujenost gospodinjske nedelje kot s pisanjem takega čtiva.

Saj sem damm got Lordwales, naj me koklja brcne! Seveda hvala vsem, ki me spodbujate na moji začeti poklicni literarni poti, zdaj gre prvič zares. Pri pisanju izvirnega avtorskega romana bi se moglo ojunačit več Slovenk, kot se jih, ker res dobrega ženskega nekoliko žgečkljivega romana nismo brali že leta!

In ob vsem selfiranju sem si sam sebi najbolj všeč s vsaj teden dni staro brado, izgledam kot kandidat za Evro komisarja.

One milijon lady

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !