Predvolilni golaž se smodi

Dragi moji, da ne boste rekli, da nič več o Slovenski politiki, bom rekel le to, da mi vse skupaj že dol visi. Sem danes bral sanje o poklicnem županovanju enega bivšega zamejca, ki živi v sosednji vasi in je bil nekaj časa celo predsednik nadzornega sveta televizije Slovenija. Vse lepo in prav, če ne bi kandidirat na listi Zaab. Žal to ni saab.

Težava pri Alenki je, da je najela Čeferina, da bo driblal s Kpk. Toliko časa, dokler ne bo oddonkala razgovora za sanjsko službo v Eu komisiji.
Bog ne daj, da se javno prej izve njeno finančno stanje.

Kaj naj vam še rečem, moji zvesti bralci in bralke? Komentirajte, pa bo vse lažje.

Vsekakor raje kot zaab saab, če si ga lahko privoščite. Pripeljal vas bo daleč, kam pa nas bo Alenka, pa je znano. In daj bože, da se te male občine že enkrat združijo.

Se vam res zdi, da je te dni tv program tv nacionale s kolodvorske hudičevo slab? Alenka ima sanjsko službo, jaz pa še vedno sanje o kakršni koli mizerno plačani. Ni da ga ni, zaposlit me prostovoljno kljub statusu zavodskega invalida noče nihče?

Žal moram med čakanjem na zaposlitvene čase brati te nebuloze, porkaduš! Šlepanje na zaab je kot ko to tamo pjeva. Političarka, ki takoj ne prevzame uradne pošte, ni vredna ne Ljubljane, še manj pa Bruslja.

 • Share/Bookmark
 

2 komentarjev na “Predvolilni golaž se smodi”

 1. zlatka milavec pravi:

  ja, sanjske službe so zanimive za marsikoga

 2. lordwales pravi:

  Mi, navadna raja pa vsaj sanjamo lahko o njih, porkaduš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ( kdor pravi, da to ne drži, ni pri ta pravi )
  21000 : 550 = ?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !