Zgodnje vstajanje ni zame

Zastonj ne ustanem pred 8, če me plačajo, tudi kaki 2 uri prej.
Glede na gospodarsko okrevanje se bo povečalo zanimanje delodajalcev zame, ni hudič. Če dela ne iščeš vsaj 15 let, so vsi začetni poskusi neuspešni. A nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo bit še slabše.

Iskanje službe je ponovno vračanje v socialno vključenost, kar mi odlično uspeva. Je letošnje leto zame več kot uspešno, celo pisalno mizo sem po ne vem koliko letih uspel počistit. Če drugi ne pokažejo dobre volje za mojo zaposlitev, zakaj bi pri moral ustajat pred 8?
Tako vsaj nimam težav s stečaji, neizplačanimi plačami, mobingom, izgorelostjo in preutrujenostjo.
Za brezplačno prehrano skrbim s obiskom številnih prireditev, na katerih so dobro obložene mize. Takih prireditev ne zmanka, manjka mi skoraj časa za vse obiskat. Če pade zraven še proti krizni ukrep, nekaj sadja še v rudsak zakaj pa ne? Sadja zmeram ostaja, bolje da gre v rudsak kot v kanto.

Glede tega nimam nobenih kompleksov, jebat ga. Ker tudi po 2 letih sončne še vedno nisem propadel, lahko s ponosom rečem, naj si sociala socialno podporo nekam vtakne. Raje sem brez denarja, kot da jo vzamem. Mi je v Šalari več kot v redu, pa še potne stroške mi plačajo.

Sem pa prepričan, da mi bo s mojo teksto pisno kreativnostjo uspelo tudi kaj zaslužit. Ta teden prošnjo poslal še Čukom, oziroma Potrebuješu. Mislim, da bo pri njih več posluha za prostovoljno delo, kot pri vseh inštitucijah. In da mi gre na bolje, vem ker sem odlične volje. Vstajat sredi noči res ni zame, razen če sem plačan za to.
Na sončno pa bom pritisnil s zahtevo po poklicnem izobraževanju. Uspela mi je prijava na prvo zaposlitveno agencijo.
Zna se zgodit, da bom kot prostovoljen na polno ali nekaj ur delal za medobčnsko društvo prijateljev mladine.
Humanitarna organizacija, a manj birokratska kot rk.
Ne mi kar naprej govorit, da možnosti ni.
Kdor to pravi, ni pri pravi. Največji uspeh pa bom žel s ponovno vrnitvijo na aforistične natečaje, tukaj sem dober. Prej bom dobil priznanja na tujem, kot doma. Če se da, si bom poiskal ljubezen čez mejo, od katere sem oddaljen samo 14 km. Moje znanje Italijanščine je kar dobro, s tem da se je nikoli nisem učil iz knjig, s pogovororov s Italijankami in Italijani neštetokrat. Imam odličen Evropass.
Saj sem damm got Tomaž Švagelj Lordwales.

Da vedno rinem tja, kamor večina ne, je moja prednost.
Na moji strani je svoboda in prihodnost, poskusil bom tudi s ponudbami za konferaseja.

S svojo blogersko prepoznavnostjo sem razvil lastno blagovno znamko, talent kot sem. To mi je bilo podarjeno v genih, in zakaj ne bi tega izkoristil?

Okm so imeli in imajo največji geniji sveta, in vsi so oziroma smo uspešni. Skupno pa nam je, da neradi ustajamo zgodaj. Razen če pade kak Evro. Potem ni težav.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !