Katera ženska bo osvojila Lordawalsa

Če malo parafraziram 50 odtenkov sive ( in ne 50 odtenkov njive )
zadnje čase veliko skačem, in se gibljem v takih in drugačnih krogih.
To pa prinese določena spoznaja, spoznavanja, vabilo na pijačo in tak dalje. Glede na to, da bom v kratkem imel lastne Aforitične delavnice ( Prva bo že 18 decembra skupaj s bralno delavnico od 17 do 19 v hiši sadežev družbe Vipava, prisrčno vabljeni )

Gre mi odlično, ko se človek reši spon preteklosti in lastnih napak,
gre dalje. V širni bližnji svet, in zagotovo sem damm got odličen novinar. In skorajšnji bralec in konferansje. A bodi ta zapis o moji bodoči. Iz katerih logov in koliko stara? Logi so lahko sila preprosti, lahko tudi zahtevnejši, če so novinarski, kapo dol. Važno da je srčna, prisrčna, nasmejana, odkrita in da ji vsakdanje zadeve ne delajo preprek. Če rada športa, planinari, kolesari, gre čez planke in rešuje uganke potem je prava zame. Nekje tam od 20 let pa do 35, obvezno samska, če pa ima kakega otroka od prej to ni ovira. To ni ženitveni oglas, saj žensk ne iščem. Naj raje ona poišče mene. Glede glasbe pa, 60 70 in sploh in oh 80 so zakon, sploh pa nostalgična glasba je čez vse, glede aktualne pa zagotovo country. O filmih pa: Če šteka Leonarda Pieracina » conto prego » in butec in butec potem se bojim, da bo tista pijača kar dolga.
O tem imam za nekaj ur materiala. Tudi nekaj ekstravagantnosti s njene strani ne škodi, a brez čikov in predolgih požirkov prosim.

Da moj come back nazaj k 7 sili ni od muh, dokazujejo moji objavljivi uspehi. Zenkrat udarniški, a nikoli ne reci da ne bodo tudi plačljivi. In če me že sprašujete po nacionalnosti ženske mojih sanj mi je popolnoma vseeno. Mogoče za zdaj nimam pravih idej kaj bi pisal za honorirane objave, a pri aforizmih sem najmočnejši. mogoče se mi vedno ne da malilat, a kadar, takrat imam dobre razloge za to. A ker verjamem v lepši, boljši svet, se bo ščasoma pojavila tudi kaka oboževalka. Lažje je verjeti v 50 odtenkov ljubezni, če te ljubezni ni strah. Zgovoren pa sem zadnje cajte kot 100 hudičev. Je pa še vedno novinarstvo moja največja ljubezen. Zato če predolgo visite na ona on, kamor niti pod razno ne grem, kar pogumno: tomaz.svagelj@siol.net ne pozabite na gsm, ki je pogoj za kakršno koli trdno zvezo.

In upanja ne zastavite na up.

Je še kaj za dodat? Da so tam, kakomor bom zdaj pogosto zahajal, same luštne punce, zatrdno dodajam, da trdno držim 18 let plus. Previdnost pri iskanju ljubezni naokoli ne škodi, če pa preveč čakaš, zvisiš. Zima bo, zato naj vsaj ljubezen greje.

So(n)čne resnice

Vsaka poledica ima tudi posledice.

Ob deževnih dneh je težko najti sonce.

Na sončni strani se senčijo dobre novice.

Bolje prebrane, kot mokre novice.

Začarala me je, ostal sem očaran.

Ni možnosti, so pa zmožnosti.

Prisrčnost rada najde srčne stvari.

Njen pogled pove več kot 1000 besed.

Sladki davek obeta grenke čase.

Za dobrimi novicami se praši.

Če jahate konja, težko presedlate na osla.

O morali ne razglabljajte v dobri družbi.

Po volitvah je bolje samo izvoljenim.

Če se preveč trudite, se hitro utrudite.

Primorske novice raje kot Ljubljanske.

Ko se politika zgublja v močvirju,
ljudstvo brodi po blatu.

Prave poti vedno vodijo v brezpotja.

Na pravi poti se potimo.

Sanje o soju žarometov,
in delo v soju potu.

Raje ljubezen, kot poplave političnih obljub.

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Katera ženska bo osvojila Lordawalsa”

  1. Stric Marč pravi:

    Lord, naj ti bodo bogovi naklonjeni. O zakonu je mopj pokojni tast vedel povedati: Zakon je kot kurnik. Kure, ki so vzunaj, silijo v kurnik. Tiste pa , ki so v njem, iščejo luknje, da bi pobegnile!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !