Bivše in bodeče numero uno

http://lordwales.blog.siol.net/2014/10/11/bivse-in-bodoce

Dragi moji, kje sem v začetku oktobra 2014 bicikliral in izmenjal nekaj besed s sexsi mladenko, se pri hudiču ne spomnim. Moj spomin je včasih kot švicarski sir. Zdaj sem se spomnil, bila je trgatev.
Punca vredna greha. Stvari so se na srečo obrnile drugače. Na bolje. Zdaj sem tik pred ponovno zaposlitvijo v programu delovno usposabljanje zrsz.

Bi pa še malo o ženski mojega življenja. Samo slavistk, komperavistk, knjižničark ne, vse ostalo pa je odprto. No ja, zdaj imam lastni aforistični in bralni krožek. Naslednji je na vrsti v četrtek, 22 januarja, ob 17 v hiši sadeži družbe Vipava. Pridite! Šef hiše Dejan bo poskrbel za čaj, jaz za program, poleg mojih aforizmov bomo brali Ifigenijo Simonovič: V primežu srca in Manco Košir: Moška pisma

Ja ženske, večna enigma, jebat ga. Predno jih razkodiraš, traja.
Nekaj takega kot terna. Vse je samo tistih 3 enakih znakov ni. Oziroma so redki. V Vipavi bom od ponedeljka do petka. Domov popoldne. Začnem na svečnico. 2 januarja letos. Zdaj največ delam na fizični kondiciji in delovni storilnosti. Psihično sem najvišje.

https://www.facebook.com/157833391056911/photos/a.191184671055116.1073741827.157833391056911/384027698437478/?type=1&theater

Zdi se mi, da zdaj rabim nekaj idej pod odejo. Jutri pa dalje, Šalaro sem odpovedal. Verjamem, da bi se moja svetovalka rada službeno pogovorila s mano. A teh razgovorov je bilo preveč. Bo pa treba doli v Koper po napotnico zrsz. Lep občutek, ko moj mobitel spet zvoni. Brez skrbi, niso bili telemarkatarji.

Alwalsy look on the bright side of the life.

Ko gre na bolje, smo boljše volje.

tomaz.svagelj@siol.net

 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev na “Bivše in bodeče numero uno”

 1. pohajalka pravi:

  Trgatev bo, letos tudi. Morda jo znova srečaš.

  Dobro je, da lahko izbiramo svoje misli in razmišljanja, vedno je bolje izbrati boljše. Baje sta se o tem menili že svetopisemski Marija in Magdalena, prva pridna, druga je hotela več.

 2. Stric Marč pravi:

  Kar ti je namenjeno, tej ne boš ušel. Ljudski pregovor pravi, da vsaka motika svoj “štil” najde. Pa vendarle ne drži v celoti. Sem že videl zarjavele motike brez štila in preperele štile brez motik.

 3. lordwales pravi:

  Kapo dol, obema!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !