Iskanje sanjske ženske

Dragi moji, mogoče nasmeh in pogled pove vse. Skratka gre mi dobro, šiht mislim. Na vprašanje tam kako sem vedno odgovorim: V redu.
Vse ostalo je zdaj na stranskem tiru. Še najmanj me zanima politika, raje imam dobre novice. Mogoče pa sem za odtenek bliže svojim kariernim sanjam.

Kar se tiče Valentinovega, to prihaja iz Amerike, in je praznik trgovcev.
Te dni se mi zasebno ne dogaja ne vem kaj, ker sem v glavnem med tednom na šihtu. Vseeno pa lahko malce razmišljam o sanjski ženski. Če te stvari združi usoda, je pač stvari treba prepustit toku. Pozitivno razmišljat in se ne obremenjevat s preteklostjo.

Mi je prav vseeno, kakšna je, samo da ni Urška. Ker sem se s 3 že opekel, se ne bi rad še s eno. Na srečo tam, kjer delam, ni nobene Urške. Prav veliko energije za zmenke te dni nimam. Ko človek začne v večjem kolektivu, je treba nekaj tednov da se stvari postavijo in speljejo. Bo pa zagotovo moja bodoča izbranka iz krajev tam okoli. Vsake toliko časa uleti kaka oboževalka, vendar več kot 30 km od doma ne mislim tekat za nobeno. Raje vzamem kako s srednjo šolo kot diplomirano. Bolj kot ženske me tedni skrbi stanje na trr računu.
Bo treba še enkrat obiskat banko. Lahko rečem, da sodelavke te dni bolj spoznavam, in sodelujem s njimi, kot kaj drugega.

V časih, ko je skrb za sočloveka mnogim ne vem kakšna briga, so pomembni dobri medčloveški odnosi. Počasi pa izluščiš, s katero se da na šihtu na kakšno reči o neslužbenih zadevah. Življenje gre dalje.
So pa prazniki na šihtu nekako lepši. Pa naj so skomercializirani ali ne.
Začet moraš karierno na dnu, da se lahko povzpneš na vrh. Kako pa kaj moja svetovalka, boste vprašali? Prav mudi se ji iz Šalare v Vipavo ne, pa tudi dela imam toliko, da nekako nimam časa še zanjo. Važno da nakažejo, kar sem podpisal. Svetovalke pa so za opravljeno delo ne preveč dobra motivacija, to je znano. Ne bom pa presenečen, če bo kandidirala za službo tam kjer jaz službujem. Pojma nimam, kaj bo v bodoče s Papilotom, grem pa takoj tudi za čistilko, samo da se jih rešim. Zato delam na polno, druge ni. S spanjem nimam nobenih težav, s politiko še manj. Sem in taja se mi kakšna sodelavka nasmehne, ali me malo potreplja.

Od teh 3 Uršk pa si je na že pred leti ustvarila družino.
Ostali 2 pa sta teti.
Zase pa upam, da ne bom ostal stric.

  • Share/Bookmark
 

2 komentarjev na “Iskanje sanjske ženske”

  1. butterflylover pravi:

    hmmm, še obstajajo romantične duše..lepo :)

  2. kecurjeva pravi:

    kaj pa ljubezen? :(

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !