Jeremy Clarskon top gear za vedno

Vsaj kar se kontroverznega Jeremiya tiče, slej ko prej bo sir, glede njegovega suspenza, je pač mannil nesposobnega producenta, ker ni cel dal zrihtal po celodnevnevnem snemanju tople hrane, je njegovo dejanje gledano na njegov sloves pričakovano. Rasistične pripombe gor ali dol, njegov suspenz bo bbc drago stal. Top gear se prodaja več kot 200 tv in izdaja na številnih dvd, poleg tega pa še Jeremy osebno producira razne moto knjige in dvd.

Zdaj poteka odvetniška vojna, seveda bo vse odvetniške stroške plačal bbc. Kdo pa drug, če so take mone, da odpustijo kuro, ki nese zlata jajca. Da se Jeremy požvižga na vse skopaj na več kot 100 milijonov funtov osebnega premoženja, samo bbc top gear mu je vrgel letno vsaj 3 milijone funtov. Bo pač šel čez cesto, spil kavo in že bo pogodba za top gear na konkurenčni tv. Bbc bo seveda tožil, in izgubil.
V tem primeru si bosta stroške za odvetnike delili medijski hiši.

Jeremy s končano srednjo šolo, novinarskega faksa od znotraj ni nikoli videl dokazuje, da se ni vredno jebat za nekaj 100 fičnikov na mesec. Oziroma če se že, je treba prizadevno lesti po klinih do uprave. Saj ni važno kaj so po izobrazbi, s amc programom ne prideš daleč, če pa malo uporabiš svoje možgane so rezultati presenetljivi. Glede žalitev je bolje da jih ni, a 5 milijonov gledalcev na bbc dosežeš samo tako, da sem in tja koga pošlješ v vse krasne. Pa naj bo to moto industrija, vlade, politika, take in drugačne razmere in še kakšna seksistična za povrh. Vse to je Jeremy Clarkon, sir seveda. Več je naredil za dobičke Združenega kraljestva kot vsi bolj ali manj nesposobni, ki jih na otoku ne manjka. Jeremiyu pa ne manjka to, kar mi Slovenci rečemo da ima jajca. Med drugim, vsi Slovenski resničnostni šovi po plačilu produkcijskih stroškov, materiala in davkih ne vržejo niti 100000 Evrov dobička. Ena sama epizoda top gear pa prinaša bbc in številnim ostalim milijonske dobičke.

In kaj ostane meni osebno? Da do nadaljnjega ostanem varno v Pristanu, kjer imam poleg plačila države še toplo hrano. Če človek sredi šihta dobro poje, lahko na šihtu ob delu še poje, se vam ne zdi. Bom pa zagotovo pripravil nekaj medijskih pilotov, in jih ponudl najboljšim v Slovenski medijski industriji. Poleg mojega politično satiričnega prvenca ( nadaljevanje ukinjene politične satire Toti list )
30 tednov.

Končno pa ugotavljam, da čisto brez denarja nisem. Mogoče so me na Postonjskem radiu 94 skoraj leto dni nasankali, a vsaj brezposelnega slaloma ne vozim več. Uradno sem še vedno, a jebat ga.

Seznam mojih najpriljubljenejši kletvic sem zasebno ohranil, sem pa napram Jeremyiju veliko kulturnejši, in vsaj ne provociram z raznimi izjavami. A vsaj na moje jasno mnenje o istospolnih, žalim jih ne, a mi to ne paše, nekaj Jeremiyevskega poguma medijsko ne škodi.

Človek, ki dobi 31000 pritožb, je car. Vsaj eden, ki ne pozna krize. Seznam njegovih jeklenih lepotcev na 4 kolesih je impresiven.

Je pa s pisanjem tako, da če padeš na nivo Bojana Bizjaka, Ajdovskega literarnega boema n prideš daleč. On ima s ne vem koliko romani še vedno socialno podporo, znan je tudi po literarnem večeru s nič obiskovalci. Jaz imam 40 % minimalne plače, potne stroške, hrano in nobene socialne podpore.

Kaj je že to socialna podpora

Ne ga srat s takimi, dragi moji, 210 delovnih ur je za mano. Nobene bolniške, nobene zamude, točen timing. Narejeno vse, in še kaj povrhu.

Zato bodite vsaj malo Jeremiyevski in sončenje na sončni lahko pošljete v vse krasne.

In še moje mnenje vsem brezposelnim o delu

Če hočeš delat. delo dobiš, če vprašaš po delu.
Delaš vse, kar zmoreš in tudi kar ne.
Tudi Jeremy se je namučil po vseh vukojebiih kolovozih in brezpotjih, predno je podpisal pogodbo za prvi milijon funtov na leto.

Besede kot je bolniška, ne bom naredil danes, in podobno vemo kako je s tem. Podpiram pa porodniške, ker se s tem zaposli nove moči. Držim pesti, da bi jih bilo čim več. Če potem imam že jeseni pogodbo za normalno zaposlitev za pol leta.

Ostanite v cvetju in blizu boga
Lordwales

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Jeremy Clarskon top gear za vedno”

  1. kecurjeva pravi:

    ljudi se ne sme pretepat, pa ne glede nato, kdo si, JC ali mica kovačeva. in če se ti vse njegopve nesramnosti, rasizem in nasilje zdijo sprejemljivi, samo zato, ker je slaven in bogat, bi se moral malo o svoji morali vprašat.

    in ne, nikoli ne bo sir. ne pod elizabeto, ne pod čarlsom, ne pod viljemom. tega mu nikoli ne bojo pozabili.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !