Tista, ki bo prava, bo ta prava

Nekateri se oglašajo, drugi oglase, mnogi pa nasedajo na oglase. Dogajanje zadnjih dni dokazuje, da je pomlad v polnem razcvetu. In posledično še ljubezen za povrh. Notranje politično pa:
Očeš kafu, kupi dežvu!

Neterim ne zdrži podstrešje, pa hop na bolniško, mnogi/ge ne zmorejo iz svoje rutine, pa se oglasi zverina. Ena žlahtna štorija. Mnogim ženskam so štorklje prazna marnja, večina pa s tem nima težav. Težave so samo v raju. Frigidnost je hudič, strah pred ljubeznijo zadeva za Froidov kavč. A Lordwales se ne da, se ne preda! Največ na šihtu, malo manj na vrtu, še manj za računalnikom. Razmišljanje o joških in stroških, erotiki in pohoti, pohodništvu in kar je teh reči. Reči se sme, doreče še, kaj nam potem preostane? Sodelavke, tiste ledih in fraj. Na šihtu pa je prav luštno, se mi zdi. Zadeve že v nekaj tednih obvladaš v nulo, vsega se priučiš. In Vipava te dni zgleda skoraj pravljično pomladno. Kot rečeno, ne išči takih, ki so frigidne in pišejo tja nekam. Vse to si lahko zdaj zataknem za klobuk, hojladrija. Močnik je naš zvočnik, ne spominjajte me na katastrofalne zmenke in munjene babe.
Kadarkoli tisto Goriško zagledam, naredim širok ovinek. So pa medicinke napram takim ženskam s težavami na podstrešju pravo odrešenje.

Skratka za ta teden sem šiht oddonkal, vse je na mestu. Bivših ne bom pogrešal, za bodočo pa se bom potrudil. Marsikaj se govori, manj naredi. Medijem se je utrgalo, ljudstvu še ne. Za razliko od medijem v zdravstvu nihče ne odstopa. Ker ni nihče tako munjen, da bo delal za manjšo plačo. Ko pa smo že pri mokrih sanjah, se vsaj pri tv nacionale nič ni spremenilo. Zna pa bit, da lordwalsa kaka medicinka odkrije.
Že zato, ker šiht obvladal v nulo. In kaj naj vam še rečem? Nimam pike, ne kupujem Mečkatorjevih akcijskih na blagajni in kar je teh reči. Še vedno sem za country, in če se je koga za držat, je to nasprotni spol. Še nekaj dni šihta, potem pa spet mini počitnice. Še prej pa v malo večje mesto, kot je Vipava. Kar se mene tiče, je vse na mestu. Kar se vas, moji dragi bralci in bralke tega razvpitega bloga, tiče, izvolijo. Blogam, torej sem. Blogam, to znam. Blogam, vaš sem. Blogam, sem bliže bogu. Glede bližine šihte pa: Do 20 km ali pa se preselite/mo.
Ostanite v cvetju, ljubite se in poljubite, pa na one reči ne pozabite. Ko tekate, se usedite. Vaš uspeh je v vaših rokah, politika pa neuspeh. Kot razglašen šlagerski orkester, s enimi in istimi vižami. In dragi Dragi, vtakni si Evribor za klobuk.

Imela pa je ta protestnica proti diktaturi ecb oblečene tangice. Če ne bi imela nič, bi bila medijska zvezda. Tako je zvezdica.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !