Jbtz – 27 obletnica!

Če niso zmogli naši elektronski mediji tega omeniti, za zdaj, omenjam to jaz. Spet je padlo nedeljsko kosilo in obisk tiste znane celice.
Je bilo spet nedeljsko klasično kosilo s govejo župco, mesom iz župe in tenstanim krompirjem? Da ne pozabim, med 1392 mojimi blogerskimi zapisi, ki sem jih vse napisal sam, in me kvalificirajo kot enega najbolj prodornih političnih blogerjev lastne provience, boste zagotovo kaj našli zase, Sploh če pobrskate po kategorijah.
Fokusirajte na zapise o Primorskem dnevniku in humoreske.

Če bi bilo vse to tiskano v knjigah, glede na obseg vsaj 7 milijonov znakov vsaj 30 debelih knjig. Pa se ne bom hvalil ne s kvaliteto, ne kvantiteto. Ne s kvantami. Če se vrnemo k našemu princu teme, do katerega imam zdaj, ko sem bliže bogu, in sem bolj za krščansko družinske vrednote, kot gejevske zadeve. Isti odklonilni odnos.

Ne daj bože, da pride spet na čelo vlade. Bom pa na naslednjih državno zborskih volitvah podprl sredinsko ljudsko stranko, ki je največ naredila za blaginjo in prihodnost dežele Slovenije. Ima najvišje etične standarde, in ničelno toleranco do korupcije v lastnih vrstah.
Kako v tujih, mi ni znano, a če se kateri koli njihov politik ali političarka v čemerkoli pregreši – adijo!

Tako je edino prav, se mi zdi.
In kaj naj rečem še na gospodov dan?
Malo razmišljam o tem, da bi se prijavil na portalu ona – on!
Če drugega ne, se bom vsaj dobro zabaval ob ponudbah osamljenih deklic. Tovrstno početje je enako nevarno kot prečkanje ceste, tam pogledaš levo in desno, pri osamljenih deklicah pa preverjaš identiteto in zapise na spletu. Samskih žensk v starosti od 30 do 40 let je najmanj tretina generacije. Iskanje ustreznega partnerja je veliki problem družbe s hitrim tempom življenja in slabšanjem socialne vključenosti.

Kje pa boš babo dobil, če samo delaš? In konec tedna iz moje vukojebine ne moreš nikamor.
Bom poskrbel da zanesljivo moja izvoljenka ne bo Urška. Ker to ni najbolj pogosto žensko ime v Sloveniji ne bo težav. Pamet me je končno srečala, in s nekaj sreče bo do naslednjega leto rešeno.
Ob upoštevanju 10 božjih zapovedi, pa nekaj zaščite za začetek, lahko računam, da bom imel prvega otroka, svojega po 55 letu.
Prej in še potem pa bo treba delat, druge ni. Še enkrat vabljeni k branju arhiva bloga ne bo vam žal.

Gre nam na bolje, če smo dobre volje.

tomaz.svagelj@gmail.com

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Jbtz – 27 obletnica!”

  1. Stric Marč pravi:

    Prav imaš, malo lastne promocije ni odveč, še posebno, če za nami ne stoji štab menežerjev. Ne vem od kod ti vedenje o visoki etični drži SLS. Mislim, da je edino Žerjav odstopal od utečenih tirnic. Njihovi župani, njihovi ministri za promet ( avtoceste) niso po morali prav nič odstopali od drugih strank.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !