Ko Lordwales sreča Sally

Na dolgi poti punca pač zaigra orgazem v obcestnem motelu, v zadovoljstvo tam sedečih, jebat ga, lahko to ogrozi njuno prijateljstvo?
Edem bolj znanih, večnih in ponovljivih filmskih prizorov. Drugi bi bil po mojem izbroru: Ko kapetan Haris njegovemu pribočniku Prokterju na nočni misiji pri poveljniku Lasardu izreče legendarne besede.
Zakonov ne kršimo, jih raztegujemo. Tretji pa. Iz 6 dni 7 noči. Harison Ford in Anne Heche.
Moji joški so dobri.

O tem ne dvomimo, mnogi oboževalci bi jih prešlatali.
Uspelo mi je kupiti novo kartušo, črno za tiskalnik. Ta hp multipraktik srednjega cenovnega razreda je bil kupljen pred zadnji mesec pred uvedbo novega 22 % ddv maja 2013, en mesec pred zaprtjem Comtronove trgovine v Mercator centru v Kromberku pri Novi Gorici. Čaka podobna usoda tudi Novo Goriški Hervis v Qualandiji?
Po dobrem mesecu razprodaje do 70 %, zadnji teden do 80 % , zapirajo za 2 dni, nato pa naj bi če verjamemo njihovim plakatom odprli 13 junija?
Njihovega finančnega stanja zastonj ne moremo več preverit, a glede na iztržek pri oskubljenih cenah, se bojim, da bodo v Novi Gorici zaprli. Grejo se marketinško, češ za 2 dni bomo zaprli?

Težko gre tudi ostalih tujim trgovcem v Slovenji, Charles Vogele je znižal bonus za nakupe s kartico za 2 %
Kar še ni noben pokazatelj krize, a zadnja akcija eno majco plačate drugo šenkamo govori o finančnih težavah.

Podobne težave lahko ima tudi Microsoft Slovenija, s 300 zaposlenimi.
Prodaja računalnikov pada, in stari računalniki s xp in 7 več kot odlično delajo. Eno leto pa od 10 ne bodo imeli skoraj nič, ker omogočajo brezplačno nadgradnjo na 7 in 8! Tudi ne vem, zakaj bi bilo sploh treba nadgrajevati operacijski sistem. Moj novi prenosnik je že skoraj 2 leti v originalni embalaži?

In kaj naj rečem še o ona on? Raje bi brez njihove pomoči, s kako radoznajsko deklico? Mogoče pa bo vročina prispevala k gravitaciji in kar je teh reči? Ali pa povabilo na sladoled? Lahko računam na kako znanko? Ali kako osamljeno damo v zrelih letih? Nimam idej, vsaj za zdaj. Čaka me še zalivanje vrta, danes je prosta sobota. V službi mi gre več kot odlično, celo napredoval sem.

Ostanite v senci pri mokrih rečeh in uživajte

tomaz.svagelj@gmail.com

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !