Sesutje strežnika jskd

Dragi moji, v državi kjer so gvišni predvsem davki, in brezposelnost,
ni novica, da je strežnik jskd off line. To še ni tako hudo, bolj skrbi, ker ni običajnih mailov Riglerjeve za poletno literarno šolo jskd.

Se obeta ukinitev jskd

Mislim da ne, če pa, bo ta novica tako udarna, kot ukinitev Slovenskega uredništva radia bbc v Londonu. Vsaj kar se mene tiče, niti ne čakam letošnjo literarno šolo jskd, bom se šel namakat v toplice v deželo štorkelj. Prvi dopust, kar sem pri upokojencih, sem zakoličil za konec meseca. Teh 6 dni je gvišnih. Kot je gvišen nakup poceni mopeda.
In kot je gvišna moja služba pri upokojencih.

Če bo še kakšna padla postrani v moj objem, to sploh ne bo slabo.
Slabše je stanje duha te dežele, napoved Zokija, da bo poročil prvi gejevski par. Niti grmenje s prižnic rkc ne pomaga kaj dosti.
Ne vem kaki so gušti od zakaj intimne ljubezni, hetero to raje počnemo od spredaj. Lezbike od spredaj. Kakor komu paše, a jaz od zadaj ne bi šel brez kondoma. Pa še to samo s stalno partnerko.

S moškimi? Ne ga strat, dragi moji, da so tudi živali homo, no ja, o tem bi se dalo. Parada pa je bila včeraj, a se glavni novičarski portali kaj dosti ne ukvarjajo s njo. Bolj s nogometno tekmo Anglija Slovenija, Ljubljanski gostinci si pa manejo roke. Vsaj nekateri bodo imeli kaj od te evforije!

Drugače pa vse po planu, dragi moji, ali so Štajerci pijanci, in Gorenjci škrti, oziroma vse to se uredit v bližnjem kafiču. Kaj pa če ne hodimo tja? Prišparamo, o tem ni dvoma. Dvom pa razjeda, kot samo prijava neverjetnih 60 Evrov honorarja od Večera za leto 2014 davkariji. Verjetno bo prej zima, kot tistih nekaj fičnikov davka na mojem računu.

Banke ne menjamo, kako knjižničarko za kako medicinko raje, saj veste kako je s tem, če je privatno v uniformi? Knjižničarke pa nimajo uniform. S temi fetiši je pač tako, da to rajca, tudi kaka pogrošna literatura. Vsi imamo erotične sanje, kajne?

Na šihtu je treba bit priden, na srečo mi vsaj na mojem ne more kaka knjiga pasti na glavo. Včasih niti ne vem, s kom delam. Ali me niso že inštitucije proglasile za delovno nesposobnega. Odkar sem poslal psihiatre in psihologe, in kar je teh logov v vse krasne, se veliko bolje počutim. Še vedno poslušam kantri, lokalne tekačice so me začele pozdravljam, medtem ko tankam ne vem kateri žlafedor na vrtu.

Delat znam, in to uspešno, velikokrat do konca svojih moči, a tudi vsest se znam. Za vse osamljene pa je znani mail:

Ženitnih ponudb ne sprejemam

tomaz.svagelj@gmail.com

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !