Zidovi in ograje

Dragi moji, Evropa jih postavlja zato, da ne bi v naš mali Evropski raj prišli migranti. Ki imajo to nesrečo, da živijo v državah pekla. Vse kar jim brani na pot v Evropo s letalom je viza, turistična. To težko dobe.

Zato raje plačajo mafiji da jih pelje v človeka sramotnih razmerah za velike denarje v mali Evropski raj. Kjer jih nobena evropska država, še manj pa mejni organi niso veseli. Bodeče in solzne dobrodošlice se vrste. So what?

Če v katerikoli Evropski državi zaprose za azil, imajo skoraj leto miru v begunskih centrih, dobe pa socialo, ki je marsikatera Evropska država ne deli svojim državljanom. Mi domorodci pa delamo za drobiž, in zdaj nam ta mir motijo množice, ki so v tisočih navalile na vedno bolj zaprte Evropske meje. Začaran krog, iz katerega je nemogoče zbežat. Še za nas domorodce ni dela, kaj šele za prišleke. Vse sanje o Evropi pa se končajo v Gevgeliji ali na Madržaski bodeči meji.

Bilo je poletje relativnega miru. Da nam zdaj ta mir rušijo oni, ki pritiskajo na naše meje. Če njihovi voditelji ne znajo uredit razmer doma, in se zapletajo v državljanske vojne kako naj mi rešimo težave njihove, če še svojih ne znamo? Mogoče se nam zdi, da jih bo migrantov, teh ne bodi ga treba, nekaj 10. Jok brate, odpade. Bo jih vsak dan nekaj 1000 tja do zime. Ko se sezona množičnih begunskih poti čez sredozemlje in po Balkanski poti do pomladi konča.
Svoje bodo prispevali še begunski centri, paradoks je begunski center v Ratečah, uradno na Italijanski strani, nekaj 100 metrov od meje. Beguncev bo skoraj 10 več, bo jih 30 kot je domačinov v vseh vaseh Kanalske doline od Rateč pa do Trbiža. Zagotovo jih bo nekaj moralo nazaj v svoje kraje, saj bodo celo plačani za to, da prostovoljno gredo nazaj. V Siriji Libiji in Iraku državah zla se bodo razmere uredile. Begunci, ki so od tam, so tam najbolj koristni.

Da se bodo prostovoljci kaj dosti ukvarjali s njimi, je lari fari. Ukvarjali se bodo, samo plačani ljudje. Učinek azilnega migrantskega turizma na gospodarski razvoj Evrope je ničen, negativen. Ko je bil Gadafi še živ in šef Libije, sta se za nekaj dni dobila s Silviom, in Libijska obalna straža je polovila vse begunce na morju pred Libijo. Humano ali ne, Evropske ladje, ki jih rešujejo, naj jih vozijo nazaj v Afriko. Zakaj jih ne bi poleg Evrope sprejemale še normalnejše Afriške države.

Njihov koridor bo v Sloveniji na srečo Dobova in najkrajša pot čez Štajersko na Avstrijsko mejo, kar pomeni Šentilj. Ni pa izključeno, da ne bodo šli skozi Postonjska vrata na Fernetiče, ali čez Ljubljano na Rateška vrata, strateški prehod med vzhodno in zahodno Evropo, tudi razvodje med Jadranskim in Črnim morjem.

Do konca leta jih bo Evropa dobila vsaj 300000

Si to zaslužili

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !