Kje ste pri hudiču, blogerji?

Kje ste pri hudiču, blogerji?

Za pasivnost Slovenskih družbeno – politično – aktualnih blogerjev in blogeric je krivo stanje duha v naši družbi. Nekaj malega pa k temu prispeva tudi borba za ljubi hruhek in družina. Pri tej družini, imamo v Sloveniji 2 verziji in nekaj updajtov. Liberalno da dol padeš, in konzervativno, da ti konec meseca še kaj ostane. Kam je poniknila naša liberalnost, vemo, največ v žepe naših prebrisanih tajkunov.

Konservativnost pa, ne škodi, če je v zmernih mejah. Komu se spovedati, duhovniku ali partijskemu sekretarju, je stvar svobodne odloćitve. Podobno kot hopa cupa s zaščito ali brez. Nekdanja spovednica na Tomšičevi je danes nepomembna leva stranka speobrniteljev. Kar se pa tiče konservativnih, na spreobrnjene bivše komuniste ni za prisegat, bolj pa na prave desne stranke:

Ki sta pri nas samo Nova Slovenija in Ljudska stranka. Še vedno, ne glede na politično prepričanje, moramo za preživetje hodit na šiht. Za politiko se navadni državljani in državljanke segrejemo samo pred volitvami. Ali pri hudiču sploh znamo še kako drugače kritično razmišljat, kot politizirati? Vse skoraj kar je mlado in staro, je apatično, in pada na čustvene fore globalizacije in potrošništva.
Dobro za kapital, manj za lastno preživetje. Sem in tja se komu od vsakodnevne vukojebine utrga. Pokorno javljamo, da smo spokorjeni.

Če mene vprašate, je že bolje, da vas spove župnik, vas vsaj malo poduhovi – kot partijski sekretar. Bliže kot ste bogu, lažje vam je na zemlji. Tudi bog ima tarifo, če jo lahko imajo lahkoživke, zakaj je še prečastiti, njihovi zemeljski namestniki ne bi imeli?
Udarno preudarno, baba ki rada da, da s guštom. Ded, ki si jo s užitkom privošči, guštira. Enim prihaja od vsega tega onegavljenja do neba, ostalim pa malo nižje. Za slovensko blogersko sceno bi pa lahko rekli, bog se nas usmili. Ker smo že vse razkrili, kam se lahko še skrijemo? Proti komu lahko protestiramo, in tak dalje? Kdo pa nas sploh še posluša? Če še sami ne vemo več, kdo so najboljši kritični blogerji, potem smo vredni usmiljenja. Ali tolažbe kake radodarne, to paše in rajca. Glede beguncev in standardnih notranje – zunanje političnih tem pa: Dokler kartice primejo nas nobena slana ne ogroža. Zdaj ko imamo skoraj normalne politične razmere, in ni več proti komu protestirat – nas vznemiri samo – če kaka vrže joške vun!

V stilu Adama in Eve, greh je samo, če se greši. In če si upate po centru Ljubljane v omenjenih oblačilih, ste cari!

Politično nimamo več kaj provocirat, na šihtu smo točni, pridni in delovni, če je pa osamljena in osamljen, hitro preidemo na grešne zadeve.

Ko je naturist odvrgel figov list je naturistka pokazala češpo

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Kje ste pri hudiču, blogerji?”

  1. Stric Marč pravi:

    Ko je naturist odvrgel figov list, je pokazal svoji bilko. Naturistka pa le venerin brežiček, zakaj češplja je globje locirana med stegni in ritnicami, kolikor se še spomnim iz spolne vzgoje-praktični del.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !