Vsaka normalna ženka ( in moški ) ima mobilel

Vsaka normalna ženka ( in moški ) ima mobilel

Dragi moji, dogajanje v veliki hiši je spet popestril Cukrček, ki je zelo komunikativna in plesno sproščena. S tisto, s katero sem mogoče mislil da kaj bo, ima fanta.
Sta pa 2 s mano zgovorni. Ker se bolj ukvarjam s delovnimi zadolžitvami in timingom, jebat ga, se toliko manj s iskanjem sanjske ženske. Vem pa:

Da mora imet mobitel. Ni važno, star ali nov, važno da je dosegljiva.
G. Kecurjevi marsikaj ni jasno, ima pa neverjeten smisel za humor.
Smisel za humor ima tudi Cukček, nadarjena glasbenica.

Se pa je lepo skriti za psevdonim, biti anonimen, in soliti pamet.
Sem pa opazilil, službeno, še en moj sktiti talent:
Fotografija! Ena službena je tako uspela, da sem skoraj dol padel, ko sem jo na oglasni deski zagledal.
Cukrček me še dalje vznemirja, dokaz več, da sem pač moški. V Vipavi in še marsikje bi rekli, da je to normalno, in veliko bolje, kot padati na enakopolne. A kaj češ, če ne povabiš na pijačo, se veliko ne bo zgodilo. In če se vrnem na tisto, ki občasno kakšnega prižge, je več kot fest baba. Posebno ko se mi smeji.

Trenutno nimam nobenih idej, razen tistih, za pod odejo.
Žensk ne lovim. Sem rekel, in dorekel, najprej štalca, pol kravca. Raje napredujem v veliki hiši, kot pri ženskah. Najtežje je dobit normalno. Takih ni ravno na pretek. Tako, ki tudi kaj koncertnega da, ne samo filozofira. Na Vipavskem punce s tem, kose zaljubijo, nimajo težav. Dokaz je nadpovprečna nataliteta. Ker se mi starševstvo ko se rado reče še prav nič ne mudi, bog ne daj, sem raje s mojimi varovanci, ki so bolj tiha družba. Nobena služba ni idealna, a vsaka normalna ve, kako in kaj.

Meni je pri ženskah zagodlo marsikaj, a zdaj vidim, da sem pri marsikateri priljubljen. Saj sem damm got še vedno dobri, stari Lordales. Ki je prepričal tudi Joškota, ki sem moško drži, da me je izbral za zbornik haikujev ob 100 letnici 1 vojne ( oi jskd Tolmin )

Je to posledica lanskega literarnega upora v Tolminu?

Uspeva mi negoče, čez kakega pol leta pa bom med tednom čisto pravi Jpavec. Upam na ta scenarij, ki se bo začel s zdravniškim pregledom, še eno službeno kartico, popoldanskim in vikend turnusom. Uniformo, vsemi delo pravnimi pravicami in predvsem dolžnosti.

Tam kjer službujem, je še pred 6 leti rasla koruza. Zdaj pa, skrbimo za ostarele in nemočne.

Tam pa, diplomanti filo faksa ne bi zdržali niti jutranjega šihta.

Lahko je filati zofe, težje pa na njej delati.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !