Barcolana če ne plačaš ne gledaš

Gledaš lahko zastonj, če greš na Kraški rob, oziroma na Proseške skale.
Po tv pa samo za plačilo. Zveni znano, nič novega. Rekli boste, spet nisem nič novega napisal. Kaj pa je še zastonj? Zrak, to že. Nadihaš se ga lahko do sitega, če nimaš za hrano, od zraka ne boš dolgo živel.
Za nami bo kmalu še en vikend, in glej ga zlomka, spet na šiht.
Pa saj mi je to v največje veselje.

Glede žensk zame nič novega. Dobili pa smo v moji vujojebini vodomet, ki mu nese toliko, kot povprečnemu dedcu. Spet je občina zapravila za banket. Sem se hitro od tam pobral. Vikend je zame, da pridem k sebi. Petkovih šihtov nihče ne obožuje. A tudi te je treba oddelat.
Katere časopise sem za vikend prebral?

Primorske kapo dol, intervju s odličnim Srbskim igralcem Ko to tamo pjeva Slavkom Šimcem. Ko smo že pri dol zadevah, jih je treba najprej povzdigniti, se mi zdi. Kaj pa vam? Bolje filmska zvezda kot strežnik v domu upokojencev. Bolje strežnik v domu kot nič. Slavko se med drugim, sprašuje zakaj je razpadla naša bivša Juga? Zato ker se republiški voditelji niso mogli zmenit, to pa so izkoristile tuje obveščevalne službe. In s kovčki gotovine plačevale jogurtne revolucije. Niso pa predvidele, da bo razkosanje Juge povzročilo čez 100000 žrtev. Civilnih in vojaških, da o genocidu ne govorimo.

Ante Markovič, zadnji premie bivše Juge Ima vreme za promjene je poskušal nemogoče. A republiški politiki bi vsak svojo državo. Zdaj jih imamo, smo pa približno na istem kot za časa Juge. Ne bom rekel slabšem, na boljšem zagotovo ne. Prej so šle devize v Beograd
Zdaj Evri v Bruselj

Tista dva, ki ju je Stane Kavčič, ozirom v njegovem imenu njegov nečak Niko Kavčič, določil za naslednika, sta bila kravja kupčija. Eden se piše Bavčar, drugi Janša. Oba sta zaslužila ohlajene počitnice za državne stroške. Res je, da sta zmagala proti Jugo armadi, ki se v Sloveniji sploh ni resno borila. Bila je to dvorni puč ki je zahteval okoli 50 žrtev

Če bi Srbi želeli, da pokorijo Sloveniji, bi jo. A sta se že pred tem Miloševič in omenjena dva zmenili pod mizo. Samo specialci bi rešili Slovenijo v nekaj dneh. Z naborniško vojsko pa nobena vojna ni dobljena.

Zmagali smo, o tem ni dvoma. A kaj nam to pomaga, če se je s Agrokorjevim prevzemov Mercatorja spet vrnila Jugoslavija.

Kot so se bivše Jugo republike razdružile, se bodo spet združile po razpadu eu unije. Eu bo zdržala največ 30 let.

Potem bo spet Jugo unija. Nemško govore zahodne države bodo Srednje Evropska unija.

Eu je največja napaka nove Evrope. Nisem noben Jugo nostalgik, a brez bivšega Jugo trga bo težko

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !