Po šihtu ob 3

Petek je bil na šihtu peklenski, namesto da bi imel na sebi majico, sem imel prekratko srajco. Ob vsej tej furji, sploh nisem opazil da je sodelavka vedno okoli mene. Saj je edina, ki se kaj bolj konkretnega s mano pogovarja. Je bila tudi edina, ki me je vprašala, kako je bilo v kg.

Ob 3 končam, ob 3 in 5 minut sem ven iz garderobe, kot vedno pozabim nanjo. Potem znana proga, na bankomat, davkarija mi še vedno ni nakazala dohodnine, pošta, kjer kupim Slovenske novice in Zarjo, k Marjanci. Kar naenkrat se oglasi, si končal? V civilu zgleda nebeško, prav prikupna punca je. Do pijače s njo me je ločilo manj kot 2 metra, saj ne da kaj računam s njo, najverjetneje ima fanta. A kakšno bi kljub temu lahko rekla. A prevoza več kasno ta petek nimam. To ji povem, me posluša, a ima neko obveznost, jaz pa avtobus. Ji pa še navržem, vidiva se v ponedeljek na šihtu. Spet tisti znani nasmešek, ni kaj.

Končno nekaj boljšega, kot to jebeno begunstvo. Ki ga imam že poln kufer. Kot družinskega zakonika. Logično da bom šel na referendum, glasoval proti. Luštna sodelavka je pravi balzam za dušo. Sploh je obetavna, ker bo šla na faks. Za razliko od ostalih, ki ostajajo pri srednji šoli, perspektivnejša. Zdaj čez vikend je moj najboljši prijatelj računalnik, ki sem ga pustil sklopljenega skoraj 2 tedna. Richi e Poveri.

Poleg tega, da sem s neštetokrat zmotil pri njenem imenu, je ta punca vedno na šihtu v pomoč. Take rabi velika hiša kjer delam. Sploh in oh ker je tudi prostovoljka. Sem se odločil, da sodelavke ne pustim pri miri, in razmišljam o timingu in opravljenem delu. Čisto drugi tip ženske kot Cukrček. Ne vem, kaj njeno skakanje okoli mene pomeni.

Sem se že navadil, da imajo vse fante. Najverjetneje ne bo nič, kot vedno. A če se z nekom na šihtu, kot utegneš, ker minute za klepete so na tešere, lahko pogovarjaš lahko še kaj drugega, kot so standardne teme je prelepo. V taki hiši, kjer sem, libido pade, in si ne motiviran, da bi s kako vsaj na pijačo šel.

Srečo imam, pri tej punci, da ima zaenkrat samo poklicno šolo. Take, ki začnejo zgodaj sihtom, so prizemljene. Mnogim, ki pa do konca faksa niso nikjer delale, faks lahko pade na podstrešje. In zanimivo, je edina iz velike hiše, poleg mene, ki se ji po šihtu ne mudi domov.

Je pa res, da so zame pri 50 bolj primerne tiste v menopavzi, kot rosno malde. A glej ga hudiča, kaj pa naj počnem se z eno blizu 50?

Take mlade te pomlade, najverjetneje pa se mi leta ne bodo štela nazaj. Zaenkrat je vse zelo po reglicih, zanimivo pa je, da mi kar naprej na šihtu hoče popmagat.

Po celem tednu begunskega sranja končno ena sproščena.

Pa še gelati od marjance je bil odličen. Avtobus za domov pa kot vedno zame predzgoden. Bi se ta petek zasidral pri Marjanci za nekaj ur.

S ženskami je pač tako, da na ta pravo čakaš dolgo.
In ko najdeš ta pravo, zagrabi

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !