Kdo pri hudiču še sploh bere moj blog

Kdo pri hudiču še sploh bere moj blog

Vprašanje je na mestu, dragi moji. Kaj so izginili vsi pohvalni in grajajoči komentarji. Saj ste brali prejšnji teden intervju Eda Torkarja v Jani? Dejansko se revija ne kliče tako, pa nič zato. Če delaš šiht, sploh še zmoreš pisati?

Kaj pa oboževalke? Teh sem vedno imel obilo, ko pa je bilo treba v akcijo, sem zmrznil. Bo treba poskusit pri kakšni kelnarci. Rečmo da sem danes od tedenskega šihra prišel k sebi. Rečmo da begunci niso problem. In rečmo lordwales je car. Ker na knjižničarke ni več za prisegat, častna pionirska, bo kakšna kelnarca kar ta prava. Ni res moral v uk k Edu, on že ve, kako se ženskam streže.

Sveče manija je spet zajela Slovenijo. Jaz nisem nobene prižgal, pa tudi na pokopališče ne mislim iti. Bo več kasno dovolj časa za to. Pa še mir bo. Finančno mi gre kar v redu, recimo da zaslužim toliko kot oba brezposelna soseda. Ni veliko, a bolje kot nič. Ta teden sem hodil v glavnem s temo domov. Tako da nimam pojma, kaj se v moji vujojebini dogaja. Nekaj je bilo v petek na tv dobro jutro. Žal ne v hd kvaliteti. Beta cam kamere, ki jih ima nacionalna, pa grejo že v drugo desetletje. Lady Bernarda v prejšnji teden kolumni v Jani pravi, da četica bivših novinarjev koraka na sončno upravo. Sta se pač Požar in Joc skregala. Kolateralna škoda, jebat ga. zato pa dragi mediji, lahko kar jaz osebno vskočim s kako kolumno.

tomaz.svagelj@gmail.com

Zagotavljam sočnost, aktualnost in pikrost mojega pisanja.

Drugače sem priden, zlasti na šihtu. Sem treniral, koliko minut rabim za oblačenje. 3 minute. Če bom pri kaki babi tako hiter tudi pri slačenju, bom imel otrok obilo. Rečmo da sem pameten raje kot da solim pamet. V mojem življenju se je pač izkazalo, da je treba stvari prijeti na pravem mestu. Kondicijski trening je danes pokazal izjemne rezultate. Enga cucka pa je mimo hodeča gospa v Geberjah malce zadržala. Menda tam domuje ena znana Slovenska pevka. Lušten kraj, žal bolj malo otrok.

V tem jebenem bankomat poln, naši računi pa bolj prazni čas ni naklonjen dol dajanju, lahko vas kdo od zadaj. Hudič je, če je enakega spola. Ko smo že pri posvojitvah enakopolnih, povejte mi, kako lahko istospššolni, ki ne morejo imeti otrok posvajajo. To bomo rešili na decembrskem referendumu.

V Vipavi pa vsekakor ostajam. Bliže bogu lažje razumem medijsko krajino. Če me levi mediji nočejo več, bom pač šel k desnim. Pri reporterju eno poznam, oziroma sem jo pred leti poznal. Trenutno sem bom raje ukvarjal s timingom v veliki hiši v Vipavi.

Je že pozno, naspat se bo treba, po ideje med odeje, Gospa Kecurjeva me čisto nič več ne skrbi. To kar piše na blogu, je bolj za klepet ob kavi, kot resno bloganje.

Jebat ga, dragi moji. Krščen in Porka duš. In hop cefizelj.

Kaj pa Martin Krpan in Brdavs?

Ostanite taki, kot ste

Vaš
Lordwales, jebat ga.

Imamo boljše čase, in slabše časnike.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !