Kako se prikupiti sanjski ženski 1 del

Težko, dragi moji, če moraš prosto soboto poleg spanja porabiti za cunje in branje pogodb. Za te bi skoraj rabil tajnico. V vasi s 400 prebivalci je pričakovanje zabave misija nemogoče. Za to je Kranjska gora se mi zdi. Dobil sem zaradi pridnosti na šihtu prost dan.

Nimam nobene ideje katera bi bila primerna zame

Knjižničarka zagotovo ne. Zdaj se bliža veseli december, ko so tudi samske sodelavke, kolikor jih pač je, za spoznanje odprtejše za osvojitev njihovih src kakor se reče. Ker me nagovarjajo in hvalijo predvsem poročene, se verjetno ne bo kaj dosti zgodilo. Na prvem mestu je služba, kjer sem dober. Kakšno romantično potovanje in večerja v dvoje lahko počaka. To dogajanje pa spoštovane bralke in bralci lahko razgibate s vašimi komentarji

Dobra novica je, da bom decembra bolj prost dela, kot zdaj.
Kg prihajam! Po drugi strani mi od vsega tega terorizma že malce prihaja, ne genjajo s tem. Da sem v kg zvesti udeleženec vseh prireditev, od narodno zabavnih naprej ni nobena skrivnost.
Mogoče pa bi bilo vredno včlaniti v kd Josip Lavtižar
V nekaj dneh jih bom napisal prijavnico

Naslednja 2 tedna s izjemo vikenda sta delovna. Bo pa v Vipavi, ne toliko zaradi dela, kot zaradi bližajočega referenduma o družinskem zakoniku razgibano. Vsega bo, od harmonike do čokolad, mala nebesa vam rečem. Tam okoli štanta bomo predvsem tisti, ki pravimo da istospolni imajo zdaj vse pravice. Celo posvojijo lahko lastnega oziroma partnerjevega otroka, če je biološko. Če je pa tuj, ni njihov. Glede porok istospolnih ne ga srat. Kako se poročita dva ki ne moreta imeti otrok. Zakonska skupnost je skupnost hetero seksualnega para.
Če hočemo ohranit tradicionalno družino in vrednote, potem bomo proti.

Vipava gospodarsko cveti, tudi zaradi tradicije. Roza je v redu barva, toda od te ne bo novih otrok. Istopolnost je nenaravna, da tudi živali počno to, ma dajte no. Če lezbijke še nekako razumem, pa nastavljanje riti, moške da se razumemo moškemu onetu ne štekam. Vsak ded, ki se imam za moškega bo raje kako postavno ruknil.

Istospolnim noben tega ne brani, potočili se bodo v tujini.
Ostalo pa ostaja isto. In verjamite ali ne, da partnerka, ki sem in tja gre k maši je hormonsko umirjenejša. In zdrava. Vipavske punce cvetijo od zdravja.

In za zaključek 1 dela

Kaj že pravi sveto pismo

Lordwales še naprej ostaja ateist, pa tudi k mašam ne zahajam.
Verjamem v vrednote, tradicijo, moralo, spoštovanje in dostojanstvo. Komunajzarji so vse to potepali, producirali pa so v vseh teh letih samo dolgove in odpuščanja zaposlenih.

Sveto pismo pravi živi preprosto po svojih zmožnostih

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Kako se prikupiti sanjski ženski 1 del”

  1. stricmarc pravi:

    Lordwales, če je poroka dveh zaradi otrok, potem starci ( vdove in vdovci) nimajo kaj iskati na matičnem. Gre tudi za pravice, ki izhajajo iz statusa poroke ( dedovanje, prevzem penzije po umrlemu partnerju in še bi se našlo).
    Vidim, da te že panika glede punc. Zavedati se moraš, tistega vica o ženskah, ki pravi:
    Mlada ( da se postavi pred kolegicami) se vpraša, kakšen je. Starejša ( misli na otroka in družino) vpraša, kaj je ali kaj ima. Nazadnje pa si reče, sam da je! Za ženske, ki želijo družino z otroci si malo prestar, predvsem pa brez pravega gradiva za gnezdo. Več šans bo, če boš štartal na ženske svojih let, ki jim bo šlo bolj za partnerstvo, družbo, kot za družino. Sicer pa se potolaži. Še nekaj let, pa boš iz “tahujšega”.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !