kecurjeva blog

Pravzaprav je to dragi moji, poleg Obujenk Eda Torkarja edini blog, na katerega sem ter tja vletim, sem in tja tudi kaj malega komentiram.
S dotično se poznava že od leta 2005 in recimo, da sva še vedno na prijateljski, sicer prekinjeni vezi. Ljubimca, partnerja in kar je teh reči pa nikoli nisva bila. Je pa punca več kot talentirana za pisanje.

Da je treba najprej pospraviti svoje podstrešje, kot je naslov njenemu blogu, več kot drži. Kot tudi drži, da še vedno iščem kakšno radodarnejšo, zlasti v intimnm smislu. Saj tudi samo prijateljstvo ni slabo, a kaj češ, človek si sčasoma zaželi tudi svoje družine in varnega zavetja, kamor bi se po šihtu vračal.

A ko se, vsaj jaz, navadiš življenja pri starših, hkrati pa te družba stalno odriva na rob preživetja je samski stan najlepši.
Ko smo se včeraj na šihtu pogovarjali, da bi šli gledat prižiganje lučk v novoletno okrašeno Ljubljano, sem bil takoj za.

Nimam avta, imam pa upanje.

Na srečo se je ta teden Cukčkek vrnil v veliko hišo, še eno drugo kar razganja od hormonov. Se mi je mudilo v Gorico, Cukček rad klepeta s mano. Skorajšnja diplomantka glasbene pedagogike in za malo mesto nepogrešljiva za glasbeni del ljubiteljske kulture.
Upam da se bo kaj premaknilo pri eni ali drugi. Mogoče bo pa kaka novoletna zabava za osebje velike hiše, kamor radi uletijo tudi taki, ki s hišo sodelujejo oziroma tam delajo. Cukrček je bila en čas kelnarca v veliki hiši.

Zelo verjetno se bom kmalu po službi vključil v lokalno dogajanje v Vipavi. Ponudil bom svojo občasno pomoč po službi Karitasu.
Sem odličen organizator. Take pa pri Karitasu rabijo. Bolje kot pisati ne vem kateri mail. A ženskam ni kaj zamerit. Ene so radodarnejše, druge manj in tak gre to dalje. Pri ženskah tipa Cukrček je treba predvsem poskrbet za dobro zaščito. Ker s tem kar zaslužim za plenice za dojenčka nimam.

Hvala stric Marč za nasvete in moralno podporo, te največ rabim.
In ne gre pozabit, kjer so šefi komunajzerji tam sem persona non grata.
Bliže bogu se da se mi zdi je lepše zame.
Kar se tiče moralnih vrednot in evangelija moram reč, da je v ustanovah, ki so katoliške delo lažje.
Škofijske gimnazije pri nas so elitne
Njihovi bivši dijaki dosegajo najvišje strokovne in znanstvene dosežke
Kadilcev med dijaki škofijskih gimnazij skoraj ni
Morala je pri komunajzarskih ustanovah majava

Še misel s strani Škofijske gimanzije Vipava

Z znanjem in srcem učimo razmišljati spodbujamo k delovanju

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !