Zavod za druženje Lordwalsov pogled

Zavod za druženje Lordwalsov pogled

Juriš na 1500 post

Damm got saj sem Lordwales

K o m e d i j a

F i n i t a

S sončno imam pozitivne izkušnje. Trenutno kljub neutrudnemu svetovalcu ne gre nikamor. Važno da se družimo, malo pokričimo, a vsi smo zelo kulturni in delovno motivirani. Kar zdaj hodi na zavod, smo zdravi del aktivno prijavljenih.
Vsaj tam ni odmevne tišine, ki včasih kar najeda.

Siolov portal na veliko o tem.
Krokodilje solze beri ena svetovalna ura 40 evrov tečejo koncesionarjem, če se jim prijazno zahvališ za njihovo ne pomoč. Športno aktivnega 50 letnika pošiljat na socialo, ne ga srat dragi Papilot! Od tam je zdaj odmevna tišina. Nič več denarja sončne od mene. Tudi njihove sanje o predaji sociali so prazne marnje.
Lahko napišejo kar hočejo, sem jim povedal 15 januarja, a tega ne mislim upoštevat. Bo pritožba. Mislim da jih bo prej sončna poslala v vse krasne v mojem primeru. Za zavodu ostanem in pika.

Če si vsaj na enem razgovoru za javna dela, potem se takoj prijavit za delavnico Eures. Že s tem Papilot blokiraš, ker si s tem aktivni iskalec dela. Vratom sociale se ne približam za manj kot 1 meter.
Tam nimam kaj počet in socialna pomoč, jok brate, odpade!
Nikjer ne piše, da morajo za program poklicna rehabilitacija sploh napisat kakšno mnenje. Ker to mnenje ni pravno zavezujoče,
v primeru, če napišejo sociala, jaz preprosto rečem ne in komedija finita Zdaj sem svoboden, pomagam staršem, blogam in sem srečen.

Kaj pa medijski pogled na vse to? Da se bo brezposelnost zmanjšala,
ma so kaj preveč spili? Zgleda da ja.
10 % povečanje zaposlenih na sončni, 50 % divg brezposelnosti od recesije naprej. Edina gvišna služba je zdaj na sončni.
Mladi svetovalci, skoraj doktorji znanosti, izredno motivirani, prijazni in ustrežljivi. Samo še bombončki v čakalnici, avtomat za kavo in nenehna skrb mimoidočih svetovalcev, bi še kaj želeli manjka, ma niti zdaj ni slabo, ker tam utegneš najti na poti svobode sorodno dušo.

Sončna postaja največje zmenkališče v Sloveniji. In prav je tako, zakaj se ne bi brezposelni družili? Tudi če si brezposelen, si lahko svoboden državljan, aktivno delaš in živiš sanje. S programi sončne je tako, da imajo rok trajanja. Po uporabi odvrži.

Brali ste 1485 post. Gremo na 1500!

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !