Ni možnosti

A res? Dragi moji, ne ga srat, posebno brez wc papirja. Ker mi trenutno dol visi, če imam kakšne možnosti ali ne, do trgatve bom s prihranki spolgal. Vsaj tako pravijo pri Primorskih novicah ko sem jim poslal ne vem katero prošnjo za novinarsko sodelovanje, pač manj trošim in to je to. Dokler gre internet 5 mps ni težav.

Skrbi nas lahko v tej naši neo liberalni družbi, brez posluha za malega človeka, turbo kapitalizem. Kako da zrsz niti po več kot enem mesecu ne bo more nakazat 7 evrov potnih stroškov. A pogled na prejšnje nakazilo govori da so rabili 25 dni. Ker sončna spada pod sd je to sramota. Naj bi nakazovali 2 na mesec? A res? Tako lahko računam naslednji teden. Kot v Južni Ameriki jutri. Skrbi me tudi, da komunikacija po mailu ne pelje nikamor. Najdlje prideš s izbranko, če vržeš vse tehnikalije v kot in se dobro po seksaš.

Kaj še skrbi?

Skrbi. Koliko imaš še na računu, ker če si brez dohodkov, je stanje vedno nižje. Morala toliko višja. Vsaj ni treba vstajat ob jebeni 6 uri za neo liberalce. In še jim jebeno delat vsaj 7 ur. In to prostovoljno. Take mone, kot sem bil lani v Vipavski vukojebini nikoli več ne bodo dobili.
Plačevala me je sončna oni niso dali razen kosila nič. Zato ne mi kar naprej govorit, da nimam možnosti. Možnosti so pri nas samo za tiste, pri koritu, a je tam grozna gužva. Zaradi takih kot sem jaz, bo kapitalizem slej ko prej propadel. Pri nas se še vedno sesuva vse, še najbolj pošta Slovenije. Poštarji jebajo ježa na preobteženih skuterjih, poštarce govore kot dež, in imajo vedno manj strank.
Reklame pa samo še letijo v koš.

Ponovno obvestilo telemarkatarjem!

Moje ime je Urška Čehovin, bumf slušalka dol. Zaradi mene si lahko tudi Monika Lewinsky ne bo nič. Začel bom na mojem blogu objavljat imena vseh telemarketarjev, ki kličejo, kljub temu da nimajo mojega dovoljenja. Ker so to v glavnem študentke, je sramota še toliko večja.
Poln kufer jih imam zato nehajte meni s tem.
Ker bo samo bunf in nič drugega!

Zdaj vidite kam nas je pripeljal jebeni kapitalizem. Najbolj mu pomagate da zrežete skoraj vse trgovske kartice

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !