Je bloganje res zasebna zadeva

Nisem prepričan o tem toda zdi se mi, da blogarske misli odmevajo.
Kako močan je odmev, zavisi od naših državljansko pismenih misli.
Lepši kot smo grši zgledamo. Marsikaj se ne premakne, če ni objavljeno na blogih. Posebno politični smo kralji sveta. Zanimiv bi bil seznam ljudi, ki nas berejo. Nas berejo predsedniki in premieri?

Dokaz več, da se v naši vukojebini tudi kaj premakne, je naše politično odgovorno pisanje. Na dobrih blogerjih in blogericah svet stoji, zato:

Blogerji vseh dežel, združimo se!

Mogoče se vam ta svet zdi črn pa saj zato smo mi, blogerji, da ga pobarvamo v lepše barve. Negdlede na ministralne in ministrske.
Jebat ga, a tako pa je. Se vam zdi, da ob vsej deflaciji nam gre na bolje? Glede na dvige cen zagotovo ne. Kaj se poleg cen pri nas strmo dviga, veste. Bolj kot so svetovalci pametni, manj razumejo. Kdaj je praznik in kdaj ne. Kdaj se neha birokracija, in začne realnost. Lahko žebrajo mantre, a brezposelni rabimo delo in plačilo, ne pa sončnega oče naša. Pri nas v glavnem vse propada, temu pa multinacionalke drže štango. Če se kaj dvigne, pa furs poskrbi da se ne preveč.

Vzamimo na primer to psihozo od pošiljanja računov fursu.
Vsak državljan in državljanka udba. Vse je pod kontrolo, zoi in eor tudi.

Tam gor v nebesih se križajo, v peklu preklinjajo, v vicah pa žebrajo.
Edina, ki kaj ima od tega je pošta. Tiste 4 ki so dobili, pa bo furs najprej s 25 % davkom, nato pa še s dohodnino, ki ne bo majhna.
Love ne bo do krove, prej do podna. Višek tega so računi za kopije po knjižnicah. Glede na stanje duha te države primerno sranje. Ko bi vsaj srali s pomočjo Palome, jok brate, vsi kupujemo konkurenčen cenejši wc papir. Bolj kot tenko piskamo, manj slojni je. A dokler ima ljudstvo za wc papir, bo še v redu. Potem pa v neredu se mi zdi.

In da ne bo dotična knjižničarka, ki me zvesto bere rekla da nič ne napišem o njej, pa bom: Imam pomembnejše zadeve, kot misliti nanjo.
Je veliko mlajših in radodarnejših.

Še je upanje, še je luč na koncu predora, nov program sončne je,
Kam vprašati vem. Poslušajte dalje country, to paše, bodite poredni zasebno, službeno pridni, svet bo lepši!

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !