Nekaj malega o Urškah

Prazniki so tukaj, dragi moji. Več ali manj bom do naslednjega torka doma. Nimam nobenih novih idej, a trenutno sfolgam. So prijetni spomini na bivše. Pri vseh sem več ali manj zavozil. Trenutno stanje je tako, da so pobrisani vsi maili, poslani in prejeti.

Malo če je ruknilo v hrbtu, bolečine iz kolena so šle tja. Ko smo že pri Urškah, so bile tri. S ta prvo, če bi bil pameten, bi šlo s ostalimi 2 je brezupno. Druga je že leta srečno poročena. Prva kaj pa jaz vem, tretja pa bo ostala teta. Kot jaz stric. Moje misli grejo bolj k temu, da si skuham pašto, gor vržem konzervo rib in paradižnike, nato pa grem na vrt. Proslave dneva of zanesljivo ne bom gledal.
Po praznikih me čaka pregled pri dohtarjih, nato pa Kg.

Gužvi v trgovinah sem se včeraj srečno izognil. Novo anketo za Aragon izpolnil. Tiste o Urški in povodnem možu ne znam mislim pa da je Prešernova. Zaposlitveno se ne trudim več, ker ni sogovornikov.
Bom pač ostal pri anketah in grozdju. S pametnimi puncami je pač tako, da zagrabijo, neumne pa ostanejo same. Nisem pristaš besednih bojev, to mi je pase. Je pa tudi na vrtu čisto v redu. Pridelek je, če vrt obdeluješ. Po svoje mi pa tudi paše mir.

Glavno da je jebenega tedna knjig konec. Bojo imele čistilke kaj pospravljat. Tiskovin tedna knjige in plakatov ni nihče bral.
So pa Evropska sredstva ta to teženje. Živimo v svobodni družbi, kako bomo živeli, sami izberemo. Če sami premaknemo, se premakne.
Virtualnost in udobno sedenje za računalnikom je težko zamenjat za realnost. Še težje je razumet, kako da pri 50 ostaneš brez dela?

Kar se pa tretje Urške tiče, mi ni jasno, kje pri hudiču je ravno mene dobila? Vse kar je ostalo, so krasne slike Ljubljane. Zame bo po praznikih poskrbela fizioterapija. Kar se tiče teh punc s obemi fizio sem v Vipavski vukojebini dobro shajal.

Je pa včeraj šel mimo mene na Bevkovem trgu mož in mi hotel pomagat sem mu takoj spelji se! Zdaj so začeli žicat že upokojenci!
V telefonskih studijih je mobing, V kratkem bo moja mobilna številka spremenjena. Tudi ne vem če bom ostal pri Simobilu.
Najverjetneje bom šel na Bob. Pol pa lahko kličejo kolikor jih je volja Staro številko jim uturiš pol pa kličejo v prazno
Od mene dragi tele marketarji ne boste dobili nič

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !